Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα καρέ του κόσμου!

Ξέρω ότι ίσως να σε έχω ψιλοζαλίσει με αυτή την τρέλα του καρέ. Από την άλλη, όμως, μπορεί να σε έχω υπνωτίσει και να έχεις μπει σε εκείνη την διαδικασία να τα κόψεις. Ή μπορεί να τα έχεις κόψει ήδη! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι ΤΟ ΚΑΡΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Και στο εξωτερικό υπάρχει η βασίλισσα του καρέ, η hair stylist Kristin Ess (καν΄την οπωσδήποτε follow στο instagram εδώ αν έχεις!) η οποία έκοψε έτσι και τα μαλλιά της Halle Berry (check εδώ) και τα μαλλιά της Lauren Conrad (check εδώ). Και αν θέλεις να δεις τα ωραιότερα καρέ του κόσμου ή να πάρεις ιδέες για το πώς να χτενίσεις τα καρέ μαλλιά σου (οι ιδέες είναι άπειρες, στ’αλήθεια!) θα πρέπει να πατήσεις αυτό το hashtag #cleartheshoulders.

/

Τι συμβαίνει με αυτό το hashtag; Η Kristin Ess ανέβασε κάμποσες photo με καρέ που είχε κάνει η ίδια στα social και μετά διάφορα καθημερινά κορίτσια που ζουν ανάμεσά μας (και πολύ stylish κορίτσια, βεβαίως!) το χρησιμοποίησαν ανεβάζοντας τα δικά τους καρέ.

Εν κατακλείδι: θες να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ ή έχεις ήδη καρέ και θες κι άλλες, κι άλλες ιδέες; Πάτησε το hashtag #cleartheshoulders για εκατοντάδες υπερφανταστικά τέτοια haircut!


Read More

And More