Κυριακάτικο cocooning με το αγόρι σου; 8 ιδέες για να φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Καταρχήν να σου πω ότι: καταλαβαίνω αποοοολυτα την ανάγκη σου να θες να χαλαρώνεις πού και πού και να μην σε νοιάζει πώς δείχνεις στους άλλους. Αλλά από την άλλη, όμως, κακά τα ψέμματα! Το αγόρι σου (όπου αγόρι= από σύζυγος μέχρι ολοκαίνουριο φλερτ) θέλει να σε βλέπει πάντα περιποιημένη. Και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να κυκλοφορείς στο σπίτι με smokey eyes και vague λες και πας να παραλάβεις το βραβείο σου στα Oscar, αλλά να έχεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο look που ειδικά αν αυτό το αγόρι τυχαίνει να είναι και ο σύζυγός σου, θα κρατήσει την σχέση σας ζωντανή.

Και αν το δικό μου επιχείρημα δεν σου λέει και πολλά, να σου θυμίσω ότι μια από τις διασημότερες make up artists του Hollywood, η Charlotte Tilbury, είχε πει πως βάφεται πριν πέσει για ύπνο και πως ο άντρας της όλα αυτά τα χρόνια δεν την έχει δει ποτέ αμακιγιάριστη (δες εδώ).

Εντάξει, επειδή και το δεύτερο σενάριο είναι κάπως ακραίο, υπάρχει μια μέση λύση. Και αυτή η μέση λύση είναι αυτά τα… messy (χα!) χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν μένετε στο σπίτι και που θα σε κάνουν να δείχνεις όμορφη μεν, χωρίς όμως να φαίνεται πως έχεις καταβάλει υπερπροσπάθεια!

Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More