O Δ. Γιαννέτος αποκαλύπτει στο TLIFE tips για λαμπερά μαλλιά!

Stars: λάμπουν όσο και τα μαλλιά τους! Υπέροχα, περιποιημένα, υγιή, στιλπνά! Έχουν μυστικά καλά κρυμμένα στα συρτάρια τους. Και φυσικά, τα συρτάρια αυτά είναι κλειδωμένα. Όχι όμως, για το TLIFE!

Λίγο πριν ξεκινήσω αυτό το κείμενο, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος. O hair stylist και make up artist πολλών διάσημων ελληνίδων όπως η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, η Καλομοίρα (η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!) και φυσικά official make up artist και hair stylist της αγαπημένης μας L’Oreal Paris για την Ελλάδα. Το task ήταν ξεκάθαρο: Tips και μυστικά ομορφιάς για τέλεια, λαμπερά μαλλιά κάτω από τον ήλιο. Τips όπως αυτά που κάνουν οι stars, ή καλύτερα που συμβουλεύει ο Δημήτρης Γιαννέτος τις δικές του αγαπημένες stars να κάνουν. Μας τα είπε όλα! Και τώρα πια μπορούμε όλες να καυχιόμαστε ότι είμαστε κι εμείς stars. Γιατί αν μη τι άλλο θα αποκτήσουμε τα ίδια λαμπερά μαλλιά με εκείνες. Ευχαριστούμε Δημήτρη!


Ο Δημήτρης Γιαννέτος επί τω έργω

1. Το βασικότερο είναι να κουρευόμαστε πριν τις διακοπές μας, έστω και έναν πόντο ώστε να καθαρίσουμε τις άκρες από την ψαλίδα. Ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να αφήνουν το κούρεμα μετά τις διακοπές πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η ψαλίδα! Και φυσικά, είναι γενικά καλό να κάνουμε ένα κούρεμα κάθε μήνα, κόβωντας μισό με έναν πόντο.

2. Επενδύουμε σε ένα αντηλιακό μαλλιών το οποίο το χρησιμοποιούμε παντού και όχι μόνο στην παραλία! Ακόμη και το πρωί ψεκάζουμε τα μαλλιά μας με αντηλιακό πριν βγούμε από το σπίτι.
3. Όπως βουρτσίζουμε τα δόντια μας έτσι πρέπει να βουρτσίζουμε και τα μαλλιά μας! Είναι βασικό για να “αναπνέει” η τρίχα αλλά και να μην μπερδεύονται. Διότι έτσι σπάνε τα μαλλιά και δημιουργείται ψαλίδα.
4. Πριν τα βουρτσίσουμε πάντα πρέπει να βάζουμε μια με δύο σταγόνες σιλικόνη ή μετάξι στα μαλλιά.
5. Μπορούμε να πάρουμε από το φαρμακείο ένα δαφνέλαιο και πριν κοιμηθούμε και αφού λουστούμε, καθώς είναι νωπά τα μαλλιά μας σκουπίζουμε τα πολλά νερά με μια πετσέτα και βάζουμε δαφνέλαιο κατά μήκος των μαλλιών. Τα τυλίγουμε με μια μεμβράνη και στην συνέχεια βάζουμε μια πετσέτα πάνω από το μαξιλάρι μας για να μην λερωθεί κοιμόμαστε. Το πρωί θα ξεβγάλουμε με χλιαρό νερό. Το δαφνέλαιο προσφέρει θρέψη στα μαλλιά και τα αφήνει λεία και υγιή.
Extra info: αν έχεις λιπαρά μαλλιά ακολούθησε το παραπάνω tip κάθε 15 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επανάλαβε ανά εβδομάδα.
6. Αν μπαίνουμε μέσα στην πισίνα ή την θάλασσα πιάνουμε τα μαλλιά μας μια όμορφη πλεξίδα για να μην μπερδεύονται. Έτσι όταν θα βγούμε από την θάλασσα και λύσουμε τα μαλλιά μας έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να έχουν σπάσει ή μπερδευτεί!

Read More

And More