Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.08.2013 | 23:48
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Είναι αυτή η πιο ωραία- ιδιαίτερη- συγκλονιστική κοτσίδα που έχουμε δει... or what?

Είναι αυτή η πιο ωραία- ιδιαίτερη- συγκλονιστική κοτσίδα που έχουμε δει... or what?
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Οι μικρές πλεξίδες που εφάπτονται στο κεφάλι φαίνεται πως γίνονται huge θέμα... Και η Selena Gomez μας έδειξε έναν ακόμη διαφορετικό τρόπο να τις υποστηρίξουμε. Ο οποίος τρόπος είναι εξαιρετικός, ειδικά αν έχεις βαρεθεί να κάνεις το ίδιο ponytail κάθε, μα κάθε μέρα!

Το τρικ της Selena Gomez είναι να χωρίσει τρεις μικρές τούφες στην κορυφή του κεφαλίου, να σχηματίσει τρεις γαλλικές οι οποίες θα σταματήσουν στο σημείο που ξεκινά το λαστιχάκι του ponytail. Και ναι, είναι ίσως δύσκολο να την κάνεις μόνη σου (ειδικά αν δεν πιάνουν τα χέρια σου!) αλλά σου έχουμε πάντα αυτή την ιδέα να μαζευτείτε με τις φίλες σου, να μπείτε εδώ στο How To, να δείτε χτενίσματα που σας αρέσουν και να τα κάνετε η μία στην άλλη!

Και οι δική μου πρόταση είναι να ξεκινήσετε με τις bohemian πλεξίδες (εδώ σου λέμε πώς να τις κάνεις) που είναι πολύ hot. Να σου θυμίσω μόνο ότι μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα την δοκίμασαν τρεις διαφορετικές stars!Για πες! Σου αρέσει το trend; Είναι κάτι που θέλεις να κάνεις ή προτιμάς να το βλέπεις σε άλλες;


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10