4 ερωτήσεις για τα μαλλιά βρίσκουν απάντηση εδώ!

Πριν λίγο καιρό η Wella είχε διοργανώσει ένα beauty event με α) δημοσιογράφους ομορφιάς και β) εκατοντάδες κομμωτές από όλο τον κόσμο με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια (εδώ σου έχουμε κάποιες photos!). Και όταν ανήκεις στην κατηγορία Α και βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους άλλους της κατηγορίας Β, οι οποίοι μάλιστα τυχαίνει να είναι στη λίστα με τους top, οφείλεις να κάνεις ερωτήσεις! Έστω και στο πόδι, όπως έγινε με τον Γιώργο Σφακιανάκη, ιδιοκτήτη των κομμωτηρίων Teo Hair Design που την συγκεκριμένη βραδιά μας έδειξε κάποια υπέροχα live χτενίσματα!

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις σε χρώμα, κούρεμα και styling μαλλιών την ερχόμενη Άνοιξη;
Ξεκινάμε από τη βασική αρχή μας: κάνε αυτό που σου ταιριάζει φτάνει να έχεις απόλυτη αρμονία μαλλιών με τον τρόπο που ντύνεσαι, τον χρωματότυπό σου, την καθημερινότητά σου.
Όσον αφορά τις τάσεις που κυριαρχούν, στα κουρέματα είναι όλα τα στυλ (κοντά, μακριά, καρέ) αρκεί να μην έχουμε έντονα φιλαρίσματα.
Στο χρώμα πρωταγωνιστούν τα ανοιχτά καστανά και ξανθά. Εδώ το μυστικό της εποχής είναι να μην έχουμε ένα απλό – μονοδιάστατο χρώμα αλλά να υπάρχουν φυσικά ξανοίγματα στο υπάρχον. Αλλού να σβήνει, αλλού να φωτίζει. Και κάποιες φορές το χρώμα να ακολουθεί το κούρεμα.
Στο χτένισμα απαραιτήτως να έχουμε κίνηση, χωρίς να είναι ντεμοντέ. Τα απλά-ίσια μαλλιά μάλλον δεν θα γοητεύσουν ιδιαίτερα.
(PS: Η Koleston λανσάρει τώρα μια βαφή μαλλιών, την Koleston Perfect Ιnnosense η οποία βασίζεται στην ME+ τεχνολογία και δεν προκαλεί αλλεργίες! Έρχεται σύντομα review!)

Μέσα στο 2013 είδαμε πολύ pixie cut αλλά και το λεγόμενο Karlie cut που ήταν εμπνευσμένο από την Karlie Kloss. Αυτά τα δύο κουρέματα σε ποιες γυναίκες πηγαίνουν; Τι πρέπει να προσέξουν όταν πάρουν την απόφαση να το κάνουν;
Απο τη στιγμή που υπάρχει αποφασιστικότητα για την αλλαγή, χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην επιλογή του κομμωτή που θα την κάνει.

Πείτε μου μια Ελληνίδα και μια Χολιγουντιανή star την οποία θαυμάζετε για τα μαλλιά της;
Από τις ξένες ηθοποιούς που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει για τις αλλαγές που έχει τολμήσει και το γούστο της, είναι μακράν όλων η Meg Ryan. Από τις ελληνίδες η Εβελίνα Παπούλια.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες σε σχέση με τα μαλλιά μας;
Πιστεύω ότι ένα λάθος που κάνουν οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν, είναι ότι δεν κουρεύουν τα μαλλιά τους. Τα μακριά μαλλιά μετά από κάποια ηλικία κουράζουν το πρόσωπο, ενώ αντίθετα όσο πιο κοντά είναι δίνουν φρεσκάδα.

Read More

And More