Θες τα μαλλιά της J. Aniston; Δεν μπορείς να τα έχεις αν δεν βάλεις στο μπάνιο σου ένα από αυτά!

Πριν δύο χρόνια ξεκίνησαν ως trend. Και στην πορεία μας απέδειξαν ότι δεν είναι μια απλή τάση στην αγορά, αλλά μια… αγορά που κάνει δουλειά και βλέπεις αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Ο λόγος για τα λάδια μαλλιών τα οποία αγαπιούνται καθημερινά ολοένα και από περισσότερες γυναίκες. Και πίστεψέ με: αν δοκιμάσεις να το βάλεις στο beauty routine σου θα σου γίνει τόσο συνήθεια όσο το βούρτσισμα των δοντιών σου.

Παρακάτω σου έχουμε τα 10+1 αγαπημένα μας λάδια μαλλιών από όλα αυτά που φτάνουν κάθε τόσο στο γραφείο! Αλλά πριν από αυτό μερικά βασικά hints που πρέπει να ξέρεις για τα λάδια μαλλιών:
1. Τα χρησιμοποιήσεις μετά το λούσιμο για να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα τα μαλλιά σου, αφού τα στεγνώσεις με το πιστολάκι αλλά και κάθε ώρα της ημέρας για να δώσεις λάμψη και ενυδάτωση.
2. Τα λάδια μαλλιών προσφέρουν ενυδάτωση στις άκρες (ξεχνάς τι σημαίνει ταλαιπωρημένες άκρες!), λάμψη κατά μήκος και διατηρούν την ένταση των βαμμένων μαλλιών.
3. Πλέον είναι αστείο να φοβάσαι ότι τα λάδια μαλλιών… λαδώνουν τα μαλλιά! Πρώτον, δεν τα φοράς έτσι κι αλλιώς στην ρίζα (τα μαλλιά λαδώνουν στην ρίζα τους) και δεύτερον, παρακάτω σου έχουμε λάδια με πιο ανάλαφρες συνθέσεις για λεπτή τρίχα.
4. Έχω εμμονή με τις ωραίες μυρωδιές. Πολλές φορές χρησιμοποιώ το λάδι στα μαλλιά μου κατά την διάρκεια της ημέρας για να μυρίζουν όμορφα!

1. Garnier Fructis Miraculous oil, €8.99. Περιέχει στην σύνθεσή του έλαιο argan που ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά και είναι ιδανικό για κάθε τύπο. Κι ένα έξυπνο tip: αν έχεις πολύ ξηρά μαλλιά ανάμειξε μια σταγόνα με το σαμπουάν σου ή το conditioner.

2. Bumble & Bumble Hairdesser’s Invisible Oil, €35.00.
Ένα λάδι μαλλιών ιδανικό για όσες έχουν λεπτή τρίχα αφού δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Ζέστανε στις παλάμες σου μια με δύο δόσεις και άπλωσε μήκη και άκρες. Bonus info: πολύ stylish packaging! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

3. Sunsilk Nourishing Oil Spray, €6.49. Το διφασικό Nourishing Oil spray αποτελεί αδιαμφισβήτητα το STAR PRODUCT της σειράς SUNSILK Λεία & Μεταξένια! Πρόκειται για ένα ελιξίριο πολύτιμων ελαίων που χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Προσφέρει άμεσα θρέψη & ενυδάτωση, χάρη στη μοναδική σύνθεση 2 φάσεων. Η σύνθεση με 3 φυσικά θρεπτικά έλαια χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα. Ο ενυδατικός ορός θρέφει σε βάθος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις κι έπειτα να ψεκάσεις σε νωπά ή στεγνά.

4. Curl Defining Oil, Toni & Guy, €9.85.
Αν είσαι σγουρομάλλα και αν τα μαλλιά σου φριζάρουν (αυτά τα δύο πάνε συνήθως αγκαζέ) αυτό το λάδι είναι η σωτηρία σου! Απλώς άπλωσε μικρή ποσότητα σε μήκη και άκρες. Κι ένα trick: τύλιξε μερικές μπούκλες γύρω από το δάχτυλό σου και θα έχεις ωραίο φορμάρισμα σε dt! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Hondos Center.

5. Elvive Extraordinary Dry Oil, L’Oreal Paris, €9.99.
Αν έχεις λιπαρά μαλλιά και πολύ αδύνατη τρίχα, αυτό το λάδι είναι ό,τι πρέπει! Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι που δεν προκαλεί λιπαρότητα και διαχέεται σε όλο το μήκος των μαλλιών χάρη στο σύστημα ψεκασμού. Επίσης, έχει υπέροχο άρωμα!

6. Wella Professional SP Luxe Oil, €18.40.
Ένα cocktail super ενυδάτωσης και λάμψης για τα μαλλιά αφού περιέχει λάδι αργκάν, τζοτζόμπα και αμυγδαλέλαιο. Plus: έχει υπέροχο άρωμα και διατηρεί την ένταση του χρώματος των μαλλιών σου ανάμεσα στις βαφές.

7. City Life Macademia Oil, €19.90.
Ένα μοναδικό λάδι αποκατάστασης μαλλιών με macademia oil, argan oil και λάδι ελιάς. Τα έλαια αυτά εισχωρούν μέσα στην τρίχα και της δίνουν λάμψη χωρίς να την βαραίνουν! Ειδικά αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά θα το λατρέψεις αφού θα διαπιστώσεις ότι ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απαλά! Εισάγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρία Tommy G.

8. Kerastase Elixir Ultime, €34.00. Τ
ο όνομα Kerastase αποτελεί από μόνο του εγγύηση για το αποτέλεσμα που θα έχεις στα μαλλιά σου. Το προϊόν αυτό που άνοιξε την αγορά των hair oils περιέχει έλαια που χαρίζουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση όπως μεταξύ άλλων το θρυλικό έλαιο argan (ένα από τα πιο δημοφιλή και σπάνια έλαια που προέρχεται από το Μαρόκο, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, που ενδυναμώνει την τρίχα) αλλά και έλαιο καμέλιας που χαρίζει υπέροχο άρωμα στα μαλλιά! Θα το βρεις αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

9. Moroccanoil® Treatment, €37.00. Ένα επαναστατικό προϊόν styling, που προσφέρει εξαιρετικό τελείωμα και ενυδάτωση. Το προϊόν που απορροφάται από τα μαλλιά άμεσα, αφήνοντάς τους ένα φυσικό, μεταξένιο τελείωμα και εκτυφλωτική λάμψη ενώ ταυτόχρονα τα ενδυναμώνει. Το χαρακτηριστικό συστατικό της σειράς Moroccanoil®, μία φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο argan, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και ταυτόχρονα προστατεύει από τις ακτίνες UV.

10. L’ Oreal Professionnel Mythic Oil, €25.00. Το Muythic Oil έχει στη σύνθεσή του δύο διαφορετικά έλαια: avocado για εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες και έλαιο σταφυλιού με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθιά θρέψη, έντονη λάμψη, απαλότητα και δράση ενάντια στο φριζάρισμα. Θα το βρεις αποκλειστικά στα κομμωτήρια.
Bonus info: Για να μάθεις extra μυστικά για το Mythic Oil από τον Τρύφωνα Σαμαρά κάνε κλικ εδώ

11. Avon Advance Techniques 360 Nourishing Moroccan Argan Oil Leave-in Treatment, €10.50. Η υφή του μοιάζει περισσότερο με serum μαλλιών παρά λάδι, οπότε είναι ιδανικό αν φοβάσαι ότι ένα λάδι για τα μαλλιά προκαλεί λιπαρότητα (αλλά επαναλαμβάνω: δεν συμβαίνει!). Ψέκασε απευθείας πάνω σε νωπά μαλλιά ή μετά το πιστολάκι και φόρμαρε με τα δάχτυλά σου.

Read More

And More