Hair plopping: Νέα τεχνική χωρίς πιστολάκι που σου δίνει τα σγουρά μαλλιά των ονείρων σου! Πώς γίνεται!

Δεν έχω καλύτερο στο beauty από το να ενημερώνομαι για καινούριες τεχνικές. Και θα σου πω και μια πολύ μεταξύ μας αλήθεια: δεν είναι τόσο οι τεχνικές που με ενθουσιάζουν όσο οι ονομασίες τους.

Σήμερα, λοιπόν, θα μάθουμε για το hair plopping (εγώ σε ρόλο δασκάλας). Τι είναι το hair plopping;

Plop σημαίνει παφλασμός και είναι κάπως σουρεαλιστικό ο παφλασμός να πηγαίνει δίπλα στην λέξη μαλλιά (ο παφλασμός της θάλασσας είναι ok, αλλά ο παφλασμός των μαλλιών, τι;), όμως θα καταλάβεις παρακάτω.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα τεχνική που αγαπούν και εφαρμόζουν όλες όσες έχουν σγουρά ή σπαστά μαλλιά στον κόσμο αυτό και σου εξασφαλίζει τα σγουρά ή/και σπαστά των ονείρων σου. Δεν θέλει πιστολάκι καν και γίνεται πανεύκολα αφού βγεις από το μπάνιο σου αρκεί να έχεις την σωστή βαμβακερή πετσέτα ή ένα παλιό σου T-shirt (το υλικό του υφάσματος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μειώνει το φριζάρισμα).

Και αυτά ήταν κάποια πολύ, πολύ βασικά στοιχεία για το hair plopping και ήρθε η ώρα να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη! Με άλλα λόγια δοκιμάσαμε το hair plopping και μπορείς να δεις πώς να το κάνεις εδώ!

Η BEAUTY EDITOR ΣΟΥ ΛΕΕΙ: Δοκίμασε οπωσδήποτε έστω μια φορά την τεχνική plopping! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που δεν κρυώνεις είναι ό,τι πρέπει και για να ξεκουράσεις τα μαλλιά σου από το συνεχές πιστολάκι. Τώρα, αν δεις την πρώτη φορά ότι το εφέ δεν είναι τόσο τέλειο, μπορεί να χρειαστεί να βάλεις ελάχιστη mousse για μπούκλες αφού λουστείς.

Read More

And More