Ωραία μαλλιά VS πλούσιο στήθος! Το 60% των αντρών προτιμούν το πρώτο!

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη για το αν η Megan Fox έγινε sex icon επειδή έχει ωραία, πλούσια και λαμπερά μαλλιά! Και οπωσδήποτε δεν πιστεύω ότι τα αγόρια κοιτάζοντας αυτή τη photo θα εστιάσουν στο wavy χτένισμά της αντί για το super sexy και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της!

Όμως, αυτό συμβαίνει όταν μιλάμε για την Megan Fox και όχι κορίτσια πιο… down to earth όπως είμαστε εγώ κι εσύ. Για όλες εμάς το Pantene Pro V επιφύλαξε μια πολύ, πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι σκέφτονται τα αγόρια όταν μας κοιτάζουν; ΄Οταν χαϊδεύουν τα μαλλιά μας; Η έρευνα του Pantene Pro V τα λέει όλα. Κράτησε σημειώσεις από ποσοστά που δεν περίμενες ποτέ ότι θα υπάρχουν!

– 74% είπαν ότι προσέχουν μια γυναίκα όταν έχει όμορφα μαλλιά και 44% δήλωσαν ότι το πρώτο πράγμα που κοιτούν σε μια γυναίκα είναι τα μαλλιά τους, πολύ περισσότερο από τα ρούχα τους (26%), τα πόδια τους (25%) και το μακιγιάζ τους (μόλις 4%).
– Οι περισσότεροι άντρες δήλωσαν ότι πιο πολύ θα προσέγγιζαν μια γυναίκα σε κάποιο bar η οποία θα είχε όμορφα μαλλιά παρά μια που θα φορούσε ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ.
82% των αντρών δήλωσαν ότι τα πλούσια και υγιή μαλλιά παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο γενικότερο sex appeal.
– 60% των αντρών δήλωσαν ότι θα έβγαιναν ραντεβού με μια γυναίκα που είχε τέλεια μαλλιά παρά με κάποια με πλούσιο στήθος.
– 78% υποστήριξαν ότι τα υγιή και λαμπερά μαλλιά λειτουργούν ερωτικά για εκείνους.

Εν όψει, λοιπόν, και του Αγ. Βαλεντίνου καταλαβαίνεις ότι πρέπει να φροντίσεις τα μαλλιά σου υπερεντατικά για να έχεις το τέλειο, λαμπερό και λείο αποτέλεσμα που θες και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί περισσότερο!
Εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει όλες τις must συμβουλές για να έχεις sexy μαλλιά στα 20, στα 30, στα 40

Κι εδώ σου έχουμε όλα τα DONT’S χτενίσματα που δεν αρέσουν στα αγόρια. Δες τι πρέπει να αποφύγεις αν σήμερα έχεις date!

Read More

And More