Happy Braid! Το χτένισμα της Δευτέρας για να ξεκινήσει χαρούμενα η εβδομάδα!

Κορίτσια με μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά που υποφέρετε από την ζέστη, την προσοχή σας! Αυτό το χτένισμα δεν απαιτεί ώρες ατέλειωτες μπροστά από τον καθρέφτη, σας σώζει από τις υψηλές θερμοκρασίες (τα μαλλιά είναι πιασμένα) και είναι εντελώς διαφορετικό! Plus: μπορεί ένα χτένισμα να σου φτιάξει την διάθεση; Ναι! Αυτό τουλάχιστον έχει οοολη την θετική ενέργεια του κόσμου!

Το συγκεκριμένο hair trend το εντοπίσαμε στο catwalk του brand Vionnet στο καλοκαιρινό fashion show, και παρακάτω θα βρεις μερικές βασικές σημειώσεις που πρέπει να κρατήσεις πριν περάσουμε στο how to!

1. Για να ξεκινήσεις να το κάνεις θα χρειαστείς μια χτένα, δύο λαστιχάκια στο χρώμα των μαλλιών σου και αρκετά τσιμπιδάκια, επίσης στο χρώμα των μαλλιών σου.
2. Αν έχεις λεία και ολόισια μαλλιά, καλό θα ήταν να μην είσαι φρεσκολουσμένη ώστε να είναι πιο εύπλαστα και να κάτσουν τα τσιμπιδάκια. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην ρίζα ξηρό σαμπουάν για να έχεις το δύο σε ένα: δηλαδή, εύπλαστα μαλλιά αλλά και όμορφα σαν φρεσκολουσμένα.
3. Για το μπροστινό μέρος των μαλλιών μπορείς είτε να κάνεις μια έντονη χωρίστρα στη μέση είτε να τα χτενίσεις όλα προς τα πίσω.
4. Δείξε προσοχή στο στιλ σου: ένα μονόχρωμο υφασμάτινο φόρεμα που κινείται στο ίδιο happy ύφος είναι ότι πρέπει! Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τα floral (θυμίζει μικρό σπίτι στο λειβάδι) ή εκείνα που έχουν rock ή sexy ύφος.

How to
Κάνε κλικ εδώ, ακολούθησε τα tips της hair stylist Μάρας Καραχάλιου και δες πώς μπορείς να πετύχεις ακριβώς αυτό το χτένισμα ακριβώς.

Read More

And More