Οι 10 πιο συγκλονιστικές αλλαγές μαλλιών του 2013!

Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας είχε πολλές αλλαγές σε μαλλιά με τις διάσημες να πειραματίζονται με πολλά και διαφορετικά beauty looks. Και παρόλο που τα μεσαίου μήκους μαλλιά με έμπνευση από την Karlie Kloss, κατέκλυσαν τις πασαρέλες, οι διάσημες πρώτης γραμμής σε Ελλάδα αλλά και παγκόσμια είχαν άλλη γνώμη.

Μέσα στο 2013 είδαμε pixie cut (aka πολύ κοντά κουρεμένα μαλλιά) σε πρόσωπα που δεν φανταζόμασταν ποτέ: η Jennifer Lawrence, η Beyonce, ακόμη και το sexy icon των 90’s, Pamela Anderson υπέκυψε σε ένα πιο adrogyne κούρεμα.

Από την άλλη, οι Ελληνίδες πειραματίστηκαν προτίστως με το χρώμα των μαλλιών τους. Η Τατιάνα αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη κι έγινε ξανθιά. Και φυσικά, μοιράστηκε πρώτα με όλες εσάς το νέο της hair look (δες τι είχε γράψει τον Σεπτέμβριο στο blog της). Αντίθετα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποποιήθηκε το αγαπημένο της ξανθό για ένα σκούρο καστανό, και η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε ξανά κοκκινομάλλα (εδώ σου είχαμε αποκαλύψει πρώτοι τον κωδικό βαφής της).

Για να δεις τις 10 πιο συγκλονιστικές αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους το 2013 κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

Read More

And More