Συμβουλές για τέλειο ombré από το κομμωτήριο Unique Hair!

Σε αυτό το άρθρο θέλω το 100% της προσοχής σου! Γιατί εδώ θα βρεις α) όλα τα μυστικά για το τέλειο ombré β) θα αποκτήσεις το δικό σου ονειρεμένο ombré από την INOA της L’Oréal Professionnel και γ) θα αποκτήσεις ένα ονειρεμένο φόρεμα Vassilis Zoulias! Πώς;

INOA Ombrés Nature Star: Ο Διαγωνισμός!
Εδώ και κάποιες μέρες τρέχει ο διαγωνισμός της INOA Οmbrés Nature Star. Κάθε εβδομάδα, οι επαγγελματίες κομμωτές εμπνέονται από τα νέα look της Collection Χρώματος της INOA, Οmbrés Nature και ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη σελίδα της L’Oréal Professionnel στο Facebook με το δικό τους ombré που έκαναν εκείνοι κι εσύ μπορείς να ψηφίσεις και να διαλέξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο. Κάθε εβδομάδα αναδεικνύεται ένας μεγάλος νικητής και είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes. Μετά από τέσσερις εβδομάδες ο νικητής που έχει πάρει συνολικά τα περισσότερα Likes θα γίνει ο προσωπικός σου hair colorist που θα σου εξασφαλίσει το δικό σου τέλειο ombré ενώ εσύ θα φωτογραφηθείς για το TLIFE και θα κερδίσεις ένα φόρεμα Vassilis Zoulias. H νικήτρια θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης αλλά βασική προϋπόθεση είναι να έχει ψηφίσει εδώ το αγαπημένο της ombré!

Μπάμπης Διαμαντόγλου: ο νικητής της πρώτης εβδομάδας

Ο Μπάμπης Διαμαντόγλου, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Unique Hair στην Ρόδο είναι ο μεγάλος νικητής της πρώτης εβδομάδας που δημιούργησε το ombré που βλέπεις στην παραπάνω photo (και μας άρεσε πολύ!). Ο Μπάμπης Διαμαντόγλου ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, ήρθε στο studio του TLIFE, έκανε για εμάς δύο ονειρεμένα χτενίσματα (θα τα δεις στην στήλη How To) και μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για το τέλειο ombré!
Πώς πήρες μέρος στον διαγωνισμό INOA Οmbrés Nature Star;
Καταρχήν να πούμε ότι η Ombrés Nature είναι η νέα collection χρώματος της IΝΟΑ για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013. Βάσει του διαγωνισμού, έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα look οmbré το οποίο να φαίνεται φυσικό όπως επιβάλουν και οι τελευταίες τάσεις στη μόδα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το αποτέλεσμα και η επιτυχία ήταν συνολικά. Είναι κάτι που οφείλεται και στην σύζυγό μου, Ειρήνη Καλαφατά, και στους συνεργάτες του κομμωτηρίου μου.

Περιέγραψε μας την τεχνική για το τέλειο Ombré.
Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε ένα ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών κι έπειτα περνάμε το χρώμα της IΝΟΑ που θέλουμε. Βασικός οδηγός μας για το ombré είναι και το κούρεμα που έχουμε. Δεν είναι όλα τα ombré ίδια. Και το μήκος των μαλλιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα πετύχουμε. Για παράδειγμα, αν τα μαλλιά είναι μακριά, ξεκινάμε το ανοιχτό από πιο ψηλά και καταλήγει μέχρι τις άκρες. Αν τα μαλλιά μας είναι πιο κοντά καλό είναι το ξάνοιγμα να ξεκινάει από τη μέση του μαλλιού. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει ντεγκραντάρισμα στο χρώμα των μαλλιών.
Ποια είναι η νέα τάση στο ombré;
Το νέο ombré είναι πιο φυσικό. Λέμε όχι στις έντονες αντιθέσεις! Όπως σου είπα πρέπει να υπάρχει ένα φυσικό ντεγκραντάρισμα και τα μαλλιά μας να δείχνουν σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.
Όταν βάφουμε έτσι τα μαλλιά μας, βάφουμε την ρίζα;
Ναι, φυσικά και την βάφουμε για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Ποιο είναι το κούρεμα εκείνο που θα αναδείξει καλύτερα το ombré;
Ένα κούρεμα πιο φιλαριστό σίγουρα θα το αναδείξει καλύτερα. Αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλους παράγοντες όπως, για παράδειγμα, το σχήμα του προσώπου μας καθώς και τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε όπως το λάδι Mythic Oil που μπορεί πραγματικά να αναδείξει ένα χτένισμα!
Για να διατηρήσουμε το ombré κάθε πότε πρέπει να επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο;
Υπολογίστε ένα διάστημα τριών μηνών maximum, όπως περίπου και με τις κλασικές ανταύγειες. Και αυτό γιατί αν κατέβει πολύ η ρίζα θα μεγαλώσει η απόσταση που έχει το σκούρο με το ξανθό, κάτι το οποίο δεν θέλουμε. Θα πρέπει να βάψουμε και την ρίζα που θα βγει στο χρώμα που είναι η βάση κι έπειτα σηκώσουμε λίγο πιο πάνω το ξάνοιγμα για να έρθει πάλι στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Και φυσικά το τέλειο αποτέλεσμα ombré μπορεί να το δώσει μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής!

Τέλος, πείτε μας, γιατί μια γυναίκα να επισκεφτεί το κομμωτήριο σας, Unique Hair στη Ρόδο;
Στο κομμωτήριο μας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που ονειρεύεται μια γυναίκα για τα μαλλιά της, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η τεχνογνωσία όλων των υπαλλήλων μας, το υψηλό επαγγελματικό υπόβαθρο αλλά και η συνεργασία μας με τη L’Oréal Professionnel εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τα μαλλιά και κάθε γυναίκα μπορεί να μας εμπιστευτεί. Αυτό το καλοκαίρι σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε το όμορφο νησί μας και να σας κάνουμε όμορφες στο κομμωτήριό μας!

Read More

And More