Ξέχασε ό,τι ήξερες για το ombré! Αυτή είναι η νέα τάση! Από την INOA και την collection Ombrés Nature! Αποκλειστικά στα κομμωτήρια!

Από τότε που μας συστήθηκε για πρώτη φορά το ombré έγινε η αγαπημένη τάση των γυναικών σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή του χρώματος. Και δεν είναι λίγες οι celebrities οι οποίες το υιοθέτησαν πρώτες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα διάσημης ombré επιλογής είναι η Drew Barrymore με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

Το νέο είναι ότι αυτή η τάση του ombré ανήκει πια στο παρελθόν! Το σύγχρομο ombré που θα δούμε παντού αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό που προτείνει η L’Oréal Professionnel μέσα από την Collection Χρώματος ΙΝΟΑ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, Ombrés Nature.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COLLECTION OMBRÉS NATURE ΤΗΣ INOA!

Η νέα collection ανανεώνει τα κλασσικά ombré που διαδόθηκαν από πολλά fashion icons και προτείνει ombrés με ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές σε συνδυασμό με πλούσιες αποχρώσεις μόκα από την INOA. Πλέον με την Collection OMBRÉS NATURE, τα ombré γίνονται πιο εκλεπτυσμένα και πιο ευκολοφόρετα από ποτέ!

Δημιουργήθηκαν τρία Look υπό την καθοδήγηση του διάσημου hairstylist James Pecis, γνωστού για τις συνεργασίες του στα backstage και στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως. Η συνεργασία του με τον Colorist Nathan Walker, από τα κομμωτήρια Trevor Sorbie στην Αγγλία, προσέδωσε στην collection το floral πνεύμα που κυριάρχησε στις επιδείξεις μόδας Ανοιξη/Καλοκαίρι 2013.

ΤΟ ΙΤ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ OMBRÉ!

Ο James Pecis για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νέο ombre το συνδύασε με το it-κουρέμα της σεζόν, το Ατημέλητο Καρέ. Το look είναι εμπνευσμένο από top model όπως η Karlie Kloss, η Arizona Muse, η Daria Werbowy, και η Alexa Chung.

Κάθε σεζόν, η L’Oréal Professionnel δημιουργεί μια collection που παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά. Αυτές οι Collection είναι εμπνευσμένες και απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη μόδα, προσφέροντας ιδιαίτερες επιλογές χρώματος και styling. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η L’Oréal Professionnel είναι ο επίσημος υποστηρικτής της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.
Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 οι πασαρέλες γέμισαν με floral looks εμπνευσμένα από την υπέρ-φύση και εκρηκτικά χρώματα. Όπως δήλωσε ο James κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, «Η Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 αποτελεί την απόλυτη επιστροφή στη φύση. Για να μπορέσω να αντισταθμίσω τα πολύ φωτεινά φλοράλ prints στις πασαρέλες, δημιούργησα μια Collection με σοφιστικέ μόκα ombré, παίζοντας με επιμελώς ατημέλητα look.»

Αυτή η νέα τεχνική επαναφέρει τη ζωντάνια και την αντίθεση στα καστανά, με 100% κάλυψη και προσφέρει ένα μοναδικό touch στις ανταύγειες με μόκα αποχρώσεις από την ΙΝΟΑ. Επιπλέον, δεν υπάρχει πλέον ορατή γραμμή των ξανοιγμένων άκρων και των πιο σκούρων ριζών. Και πράγματι αυτή είναι η νέα τάση αυτής της σεζόν για τα μαλλια!

Η COLLECTION OMBRÉS NATURE, ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Για πρώτη φορά είδαμε το ombré, στη Βραζιλία, στο sun-kissed look τoυ super model Gisele Bundchen, το κλασσικό ombré (επίσης γνωστό ως tie&dye) ξεκίνησε απλά ως ντεγκραντέ χρώμα από σκούρες ρίζες σε πιο ξανοιγμένες άκρες. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, celebrities όπως η Drew Barrymore και η Alexa Chung βοήθησαν στην εξάπλωση αυτής της τάσης κάνοντας πολύ έντονα και με μεγάλες αντιθέσεις ombré που δεν ταίριαζε σε κάθε γυναίκα.
Τώρα χάρη στην Collection Χρώματος ΙΝΟΑ OMBRÉS NATURE, το 2013 θα είναι η χρονιά των ombrés με ανταύγειες που μοιάζουν φυσικές. Αυτή η επανάσταση κάνει την τεχνική ombré πιο σοφιστικέ, με περισσότερες διαστάσεις και πιο ευκολοφόρετη για κάθε γυναίκα.
Τα 4 βασικά πλεονεκτήματα της OMBRÉS NATURE είναι:
1)
Αποτέλεσμα ombré σε συγκεκριμένα τμήματα: πιο ευκολοφορέτη από κάθε γυναίκα.
2) Πολύ κομψό αποτέλεσμα
3) Κάλυψη των λευκών
4) Μία υπηρεσία ombré χωρίς αμμωνία
Η COLLECTION OMBRÉS NATURE
Ο James Pecis ζωντάνεψε την υπερ-φύση με 3 μούσες και 3 μοναδικά λουλούδια, “Σοφιστικέ”, “Cool” και “Pop” φύση.
ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΦΥΣΗ

Το πιο ηλιόλουστο από τα λουλούδια είναι και το πιο σοφιστικέ. Φρέσκια αλλά και γυναίκα της πόλης εμπνέεται αυτό το καλοκαίρι, από τα πληθωρικά φλοράλ του Dior, Cacharel και Erdem. Παρά το σοφιστικέ που αποπνέουν τα μόκα ξανθά ombré μαλλιά της, είναι μια πολύ αποφασιστική γυναίκα. Και η απόδειξη; Το χτένισμά της, συχνά με μια δυναμική φράντζα!

COOL ΦΥΣΗ

Ρομαντική αλλά όχι εύθραυστη, ακολουθεί τη μόδα και δεν παύει ποτέ να έχει ένα rock n’ roll spirit. Αυτή τη σεζόν παίζει με τα λουλούδια, ωστόσο φέρνει την αντίθεση με grunge λεπτομέρειες και μοτίβα patchwork όπως είδαμε στις κολεξιόν των Anne Valerie Hash, Antonio Marras και Dries Van Noten. Έχει το κούρεμα της σεζόν, το Ατημέλητο Καρέ και το κάνει ακόμα πιο μοναδικό με την τεχνική της Ombrés Nature.

POP ΦΥΣΗ

Το τρίτο από τα όμορφα «λουλούδια» μας είναι η πεμπτουσία της καλοκαιρινής ομορφιάς. Όπως και οι σχεδιαστές που την εμπνεύστηκαν, επιδιώκει να αποδράσει. Είτε πρόκειται για τον οίκο Proenza Schouler, τον Gucci ή τη Mary Katrantzou, οι σχεδιαστές δημιούργησαν φορέματα με τροπικά prints που μοιάζουν με εξωτικές καρτ ποστάλ. Και καθώς το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα είναι δυνατά, τα πλούσια κυματιστά μαλλιά της, την ταξιδεύουν.

Read More

And More