Video! Δες την θεαματική μεταμόρφωση της νικήτριας INOA Ombrés Nature!

Ο διαγωνισμός της INOA Οmbrés Nature Star έφτασε στο τέλος του! Κάθε εβδομάδα, οι επαγγελματίες κομμωτές
εμπνέονταν από τα νέα look της Collection Χρώματος της INOA, Οmbrés Nature και ανεβάζαν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη σελίδα της L’Oréal Professionnel στο Facebook με το δικό τους ombré που έκαναν εκείνοι, ενώ εσύ μπορούσες να ψηφίσεις και να διαλέξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο. Κάθε εβδομάδα αναδεικνύονταν ένας μεγάλος νικητής, αυτός που είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes. Ο Μπάμπης Διαμαντόγλου, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Unique Hair στην Ρόδο, ήταν ο μεγάλος νικητής και των τεσσάρων εβδομάδων ενώ από τις αναγνώστριες που ψήφισαν η μεγάλη νικήτρια ήταν η Στέλλα Γιαπιτζέλη.

Η Στέλλα κέρδισε ένα μοναδικό floral φόρεμα Vassilis Zoulias, ένα ονειρεμένο ombré από τον Μπάμπη Διαμαντόγλου και την INOA, make up και την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης κι ενός video από το TLIFE.

Και κάπου εδώ, έφτασε η ώρα να σε αφήσουμε να ρίξεις κλεφτές ματιές από όλα όσα έγιναν από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι η Στέλλα είναι η νικήτρια, προτού απολαύσεις το βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Η Στέλλα επισκέπτεται το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια για τις πρώτες πρόβες. Δοκιμάζει το φόρεμα και δηλώνει ενθουσιασμένη! “Είναι πολύ πιο όμορφο από ότι το είχα φανταστεί! Φτιάχτηκε για ΄μένα! Ανυπομονώ και για την συνέχεια!”, μας είπε.

Αριστερά η Στέλλα με το look που ήρθε στα γραφεία της L’Oréal Professionnel. Αμέσως αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή και μεγάλου νικητή του διαγωνισμού INOA, Μπάμπη Διαμαντόγλου, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει για εκείνη ένα haircut με μακρύ καρέ και αφέλειες. Ένα look που είναι πολύ μεγάλη τάση!

Η μεγάλη στιγμή του ombré! O Μπάμπης Διαμαντόγλου εμπνέεται από την collection Ombrés Nature της INOA και την σοφιστικέ φύση. Η INOA περιγράφει την τάση ως εξής: “Το πιο ηλιόλουστο από τα λουλούδια είναι και το πιο σοφιστικέ. Φρέσκια αλλά και γυναίκα της πόλης εμπνέεται αυτό το καλοκαίρι, από τα πληθωρικά φλοράλ του Dior, Cacharel και Erdem. Παρά το σοφιστικέ που αποπνέουν τα μόκα ξανθά ombré μαλλιά της, είναι μια πολύ αποφασιστική γυναίκα. Και η απόδειξη; Το χτένισμά της, συχνά με μια δυναμική φράντζα!”. Πράγματι! Το αποτέλεσμα ταιριάζει πολύ στην αγαπημένη αναγνώστρια του TLIFE!

Make up, χτένισμα, styling και η μεταμόρφωση της Στέλλας έχει ολοκληρωθεί! Τι είπε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη;

Πάτησε play και δες στο βίντεο που ακολουθεί όλη την διαδικασία!

Read More

And More