Σου πάνε τα παστέλ μαλλιά! Δες την μεταμόρφωση των αναγνωστριών με Instamatic by Color touch της Wella!

Παστέλ μαλλιά! Κι αν είσαι έστω και ελάχιστα διαβασμένη στην ομορφιά θα ξέρεις πως μιλάμε για το πιο δυνατό trend σε ό,τι έχει να κάνει με χρώμα στα μαλλιά ΤΩΡΑ! Γι’ αυτό το δυνατό trend υπάρχει και ένα πολύ δυνατό προϊόν που εξασφαλίζει στα μαλλιά παστέλ χρώμα όπως αυτό των stars: το Instamatic by Color Touch της Wella στο οποίο σε συστήσαμε εδώ!

Και παράλληλα με αυτές τις… συστάσεις σε καλέσαμε να το γνωρίσεις από κοντά μέσω αυτού εδώ του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός έληξε, οι δύο τυχερές ανακοινώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, εμείς κλείσαμε ραντεβού μαζί τους στο κομμωτήριο Gino Hair & More, εκείνες αφέθηκαν στα χέρια του art director, Ηλία Κατσαρού και η κάμερα του TLIFE κατέγραψε την διαδικασία!

Πώς μεταμορφώθηκαν οι δύο τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού Instamatic by Color Touch της Wella, Αναστασία Μαρούλη και Κωνσταντίνα Κιούση; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

Last chance info: Ζήσε κι εσύ την εμπειρία Instamatic by Color Touch από τη Wella και απόκτησε παστέλ χρώμα στα μαλλιά σου!

Read More

And More