Γιατί η Keratin Color του Schwarzkopf είναι η πιο πρακτική βαφή μαλλιών που δοκίμασες ποτέ!

Υπάρχουν δύο βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε την βαφή μαλλιών μας!
Κριτήριο no 1: να μας εξασφαλίσει το τέλειο χρώμα χωρίς, όμως, να φθείρει την ποιότητα της τρίχας μας. Να είμαστε σίγουρες, δηλαδή, ότι αφού λούσουμε τα μαλλιά μας και κάνουμε το styling θα έχουμε ΚΑΙ το τελειότερο χρώμα που είχαμε ποτέ ΚΑΙ τα πιο υγιή μαλλιά!
Κριτήριο no 2: να είναι πρακτική στην εφαρμογή της! Καμία από εμάς δεν είναι hair expert και οι… αλχημείες που μπορεί να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι μπορεί να οδηγήσουν στο λάθος χρώμα!

Και να που η βαφή Keratin Color του Schwarzkopf καλύπτει και τα δύο κριτήριά μας! Για το πρώτο σου έχουμε μιλήσει εδώ (ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ADVERTORIAL!) για το δεύτερο part να ξέρεις πως στην συσκευασία μιας Keratin Color βαφής θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Πιο συγκεκριμένα…
Το Keratin color είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει την εφαρμογή της βαφής εύκολη και γρήγορη για κάθε γυναίκα που θέλει να βάψει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι. Η συσκευασία εμπεριέχει στο εσωτερικό της όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα εξασφαλίσουν ένα τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα ενώ ο τρόπος χρήσης τους περιγράφεται αναλυτικά στις οδηγίες χρήσης. Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
1. Εφαρμόζουμε πρώτα το serum περιποίησης
2. Αναμειγνύουμε την κρέμα βαφή με το οξειδωτικό γαλάκτωμα, ανακινούμε καλά και εφαρμοζουμε το μίγμα στα μαλλιά με την χρήση του απλικατέρ
3. Μετά το τέλος του χρόνου αναμονής, ξεβγάζουμε προσεκτικά και απλώνουμε την Μαλακτική Κρέμα Περιποίησης. Η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο απλή και ξεκάθαρη καθώς όλα τα περιεχόμενα είναι αριθμημένα ανάλογα με το στάδιο στο οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Bonus info…
Τι είναι το serum περιποίησης και τι προσφέρει στη διαδικασία της βαφής;
Ένα σύνηθες πρόβλημα είναι πως οι άκρες των μαλλιών είναι συνήθως φθαρμένες ή κατεστραμμένες, με αποτέλεσμα να μην απορροφούν στο μέγιστο τη βαφή. Το Serum Περιποίησης με Κερατίνη, το καινοτομικό pre-treatment που προσφέρει το Κeratin Color, λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, γεμίζοντας τις ρωγμές που έχουν δημιουργηθεί στην επιφάνειά της. Έτσι προετοιμάζει την τρίχα για να απορροφήσει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος για ένα ομοιόμορφο, εντυπωσιακο αποτέλεσμα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Εφάρμοσέ το στις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σου πριν τη βαφή χωρίς να το ξεβγάλεις.

Γιατί θεωρείται απαραίτητη στη διατήρηση της λάμψης και της υγιούς όψης των μαλλιών μας η χρήση του conditioner μετά τη βαφή;

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία της βαφής, τα λέπια της τρίχας πρέπει να σφραγίσουν σωστά για να συγκρατήσουν το χρώμα στο εσωτερικό της και τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγιή τους όψη. Η Μαλακτική Κρέμα Περιποίησης του Keratin Color (3ο Βήμα) χάρη στη μοναδική της φόρμουλα με Κερατίνη & Κολαγόνο, λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας μετά τη βαφή, για βελτιωμένη ελαστικότητα & λάμψη.

Μάθε περισσότερα για το πώς θα έχεις το τέλειο χρώμα μαλλιών εδώ!

Read More

And More