Hairguards! Προϊόντα- φύλακες για να μην καταστρέψεις τα μαλλιά σου!

Απολαμβάνω κάθε στιγμή του καλοκαιριού και των διακοπών μου… Σε αντίθεση, φυσικά, με τα μαλλιά μου τα οποία υποφέρουν από τον καυτό ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας ή ακόμη και το αεράκι των νησιών. Κι εκείνα μπλέκονται, θαμπώνουν, μου στέλνουν σήματα καπνού (κυριολεκτικά!) όσο εγώ τα ταλαιπωρώ με την πρέσα για να πετύχω το τέλειο ίσιωμα!

Ηρέμησε! Το καλοκαίρι είναι η γιορτή της φυσικής ομορφιάς και η πρέσα δεν έχει καμία θέση στην βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών, αντίθετα με τα hair accessories που μπορούν όχι απλώς να σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη, αλλά να σώσουν και την κατάσταση. Και δεν χρειάζεται να βάλεις ροδάκια στο boudoir σου και να το σέρνεις μαζί σου σε όλα τα ελληνικά νησιά μην τυχόν έχεις ξεχάσει κάποιο προϊόν μαλλιών σπίτι. Όχι, δεν θέλουμε να κάνεις υπερβολές! Αρκούν τρία προϊόντα απόλυτα εξειδικευμένα και καναδυό αξεσουάρ μαλλιών για να επιστρέψεις από τις διακοπές σου με υπέροχα, λαμπερά, πλούσια και απόλυτα υγιή μαλλιά! Ποια είναι αυτά; Take a look!

Αντηλιακό μαλλιών

Eίναι από τα σημαντικότερα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ παραλίας σου. Μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα, ξέπλυνε τα μαλλιά σου με νερό και ψέκασέ τα με ένα αντηλιακό spray μαλλιών όπως το Carroten Hair Spray Προστασία και Ενυδάτωση (€10.50).

Σαμπουάν για μετά τον ήλιο

Τους καλοκαιρινούς μήνες αντικατάστησε το κοινό σου σαμπουάν με ένα εξειδικευμένης σύνθεσης για μετά τον ήλιο. Το Kerastase Soleil για βαμμένα μαλλιά προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα και αφαιρεί τα κατάλοιπα από αντηλιακά, χλώριο ή αλάτι. Θα το βρεις στα κομμωτήρια (€18.70).

Μάσκα θεραπείας και επανόρθωσης

Το βούτυρο καριτέ είναι τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο συστατικό πολλών brands που εξειδικεύονται στα μαλλιά. Το καριτέ (στις συσκευασίες αναγράφεται “shea butter”) είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από δέντρα της Νοτίου Αφρικής και έχει πλούσια ενυδατική δράση. Πάρε μαζί σου ένα προϊόν μαλλιών που να έχει οπωσδήποτε αυτό το μαγικό συστατικό στη σύνθεσή του. Εμείς αγαπάμε το Essential Shea Tame & Style Pot de Crème από τον Frederic Fekkai (€18.00). Μια κρέμα που θρέφει, ενυδατώνει και λειαίνει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα απίστευτα απαλά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρά μαλλιά για το φορμάρισμα των σγουρών μαλλιών ελέγχοντας το φριζάρισμα και τους κυματισμούς κατά τη διάρκεια του χτενίσματος. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Hair accessories

Άφησε τα μαλλιά σου ατημέλητα και στόλισέ τα με ένα εντυπωσιακό hair accessory που θα σε κάνει να δείχνεις stylish και περιποιημένη. Ένα headband περιμετρικά του κεφαλιού είναι αγαπημένη μας πρόταση.
Headband Alexi Andriotti Accessories (€5.50)


Αν σου αρέσει να πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά ή να κάνεις διάφορους κότσους απόφυγε τα βαρετά λαστιχάκια και στόλισε το sleek ponytail σου με ένα αξεσουάρ μαλλιών όπως αυτό τον Alexi Andriotti φιόγκο (€5.50).

Bonus info
Κάνε κλικ εδώ και δες το βίντεο με όλα τα beauty απαραίτητα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ παραλίας σου αλλά και έξυπνα tips κάτω από τον ήλιο!

Read More

And More