Κι όμως το κάνουν! Ο πιο απίστευτος τρόπος για να κρατήσει το χτένισμα σου περισσότερο!

Υπάρχει μια νέα μανία στην Αμερική που δεν συμμερίζομαι καθόλου αλλά για την οποία οφείλω να σε ενημερώσω. Λοιπόν, στην Αμερική οι γυναίκες λατρεύουν να πηγαίνουν στο κομμωτήριο για να έχουν το τέλειο blowout ή με άλλα λόγια το τέλειο χτένισμα στα μαλλιά τους. Αλλά είναι και οι ίδιες γυναίκες που λατρεύον να φροντίζουν εκτός από τα μαλλιά τους και το σώμα τους. Μετάφραση: πηγαίνουν γυμναστήριο- ιδρώνουν- το χτένισμα που είχαν κάνει πριν στο κομμωτήριο καταστρέφεται- το dry shampoo δεν μπορεί να κάνει και πολλά και οοοοοολοοοο αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος που ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ.

ΑΚΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ! Κάνουν botox στα μαλλιά τους, ή για την ακρίβεια στο τριχωτό της κεφαλής ώστε να μην ιδρώνουν και κατ’επέκταση το χτένισμά τους να διατηρείται πιο πολύ.

Αυτή τη νέα μανία για το botox στα μαλλιά την δημοσίευσε το Byrdie και η beauty editor Alina Gonzalez μίλησε με την Dr. Dendy Engelman η οποία έχει μια εξειδίκευση πάνω σε αυτό και να τι είπε (φιου!): Ενώ οι πιο πολύ άνθρωποι κάνουν botox για τις ρυτίδες, το botox λειτουργεί και ενάντια της υπερεφίδρωσης, δηλαδή του υπερβολικού ιδρώτα, και γίνεται στις μασχάλες, στις παλάμες και στα πέλματα προκειμένου να μειωθεί το φαινόμενο αυτό. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 έως 12 μήνες και παρόλο που το τριχωτό της κεφαλής είναι ένα κάπως παράδοξο σημείο για botox λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την γιατρό για να καλυφθεί όλη η περιοχή του τριχωτού χρειάζονται 150-200 ενέσεις αλλά η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά. Τα αποτελέσματα διαρκούν επίσης από 6 έως 12 μήνες και το botox στο τριχωτό της κεφαλής κοστίζει από 1200 μέχρι 1500 δολάρια.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, όσες το έχουν δοκιμάσει δηλώνουν ενθουσιασμένες γιατί, όπως λένε, το χτένισμά τους διαρκεί πολύ, πολύ περισσότερο κι έτσι έχουν μειώσει τις επισκέψεις τους στα κομμωτήρια.

Και τώρα το πιο… ρητορικό poll που πέρασε ποτέ από αυτήν εδώ τη στήλη (και δεδομένης της παρούσας κατάστασης!): θα έκανες ποτέ botox στο κεφάλι σου για να κρατάει το χτένισμά σου περισσότερο;

Read More

And More