Το χτένισμα της Δευτέρας! Πώς να κάνεις την νέα χαμηλή κοτσίδα που θα φορεθεί το Φθινόπωρο!

Δευτέρα! Που σημαίνει επιστροφή στο γραφείο. Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις να πειραματιστείς με το χτένισμά σου; Να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα. Σκέψου το: είναι ένας ωραίος και ανέξοδος τρόπος να σου φτιάξει η διάθεση!

Για την αρχή της εβδομάδας εμπνεόμαστε από τις τάσεις για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2012-’13 και συγκεκριμένα το hair look που είδαμε στο fashion show του οίκου Véronique Leroy.

Ο hair stylist James Pecis που επιμελήθηκε το hair look των κοριτσιών περιγράφει το χτένισμα αυτό rock and roll με ένα 80’s twist. Στην backstage συνέντευξή του για το Fashion TV δήλωσε ότι το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τέλειο για πασαρέλα αλλά όχι τόσο εύκολο να το κάνεις στην καθημερινότητά σου. Και το δικό μας στοίχημα ήταν ακριβώς αυτό: να το φορέσουμε ακόμη και στο γραφείο!

Κι αν έχεις και την πολυτέλεια του χρόνου, να ένα έξυπνο tip για να σου κρατήσει η φράντζα!

Ψεκάζεις με λακ, βάζεις τράπουλα και κλιπ και το αφαιρείς λίγο πριν βγεις από το σπίτι σου! Το χτένισμα θα είναι super σταθερό.

Και για να έχεις μια εικόνα από το backstage του οίκου, πάτησε play παρακάτω…

Πάτησε παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς μπορείς να αντιγράψεις ακριβώς αυτό το χτένισμα που μας έδειξε η hair stylist Μάρα Καραχάλιου από τα κομμωτήρια MS!

Read More

And More