Soooo sweet! Μπαμπάς έμαθε να κάνει πλεξίδες για χάρη της κόρης του!

Αυτός είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς του κόσμου (μετά τον δικό μου μπαμπά!). Γιατί αυτός ο μπαμπάς έμαθε να κάνει πλεξίδες για χάρη της κόρης του.

Το concept έχει ως εξής: ο Greg Wickherst είναι ένας διαζευμένος μπαμπάς και κόρη του είναι η 3χρονη Izzy. Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή άρχισε να του ζητάει κάποια χτενίσματα κι εκείνος προσπαθούσε να της τα κάνει όχι με πολύ επιτυχία. ΄Ωσπου για χάρη της μικρής του γράφτηκε στην σχολή IntelliTec College (λογικά θα είναι από αυτές τις σχολές που παίρνεις μπιουτομαθήματα) και μέσα σε ελάχιστο διάστημε έγινε expert!

Και παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από αυτές τις υπερφανταστικές πλεξίδες που έχει κάνει κατά καιρούς στη μικρή του και που δεν μπορεί ούτε ο κομμωτής σου να σου βγάλει! Αχά!

Όπως είπε ο ίδιος, ο οποίος αργότερα έγινε διάσημος επειδή έκανε σελίδα στο Facebook με τα μαλλιά που έκανε στην κόρη του, αυτό βοήθηκε τους δυο τους να έρθουν πιο κοντά (κι εκείνον από μόνο του να γίνει διάσημος! Ουπς!)…

Κι επειδή και η μικρούλα είναι πολύ, πολύ cute και πρέπει να την δεις αλλά και για να πάρεις ιδέες για μερικά ακόμη χτενίσματα (σοβαρά τώρα, πιάνουν πολύ τα χέρια του!) πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Read More

And More