Η Ζ. Μακρυπούλια αποκαλύπτει πώς περιποιείται τα μαλλιά της!

Το ολοκαίνουριο PANTENE PRO-V πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο περιποίησης των μαλλιών σου! Απόκτησε μαλλιά με υγιή εμφάνιση που διαρκεί με τις νέες επαναστατικές συνθέσεις PRO-V! Η ολοκαίνουργια, ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας μαλλιών του PANTENE PRO-V, έχει αποδείξει ότι είναι ανίκητη στη διαρκή προστασία από την ψαλίδα σε σύγκριση ακόμα και με πιο ακριβές μάρκες προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, είδε την αλλαγή μετά την χρήση του νέου PANTENE PRO-V: “Πραγματικά νιώθω διαφορά με το νέο PANTENE! Δεν το πίστευα αλλά υπάρχει διαφορά . Όλη αυτή η έρευνα για τη δομή της τρίχας και η επιστήμη πίσω από το νέο PANTENE είναι απίστευτα λεπτομερής και ουσιαστική. Χρησιμοποιώ τη νέα σειρά Αναδόμηση και Προστασία για τον τύπο μαλλιών μου και δεν έχω νιώσει ξανά τα μαλλιά μου τόσο υγιή!”

Τι σημαίνει, όμως, όμορφα μαλλιά για τη Ζέτα και πιο είναι το μυστικό της; “Για μένα όμορφα μαλλιά σημαίνει να είναι απαλά, λαμπερά, με υγιή εμφάνιση!”…”Το δικό μου μυστικό ομορφιάς είναι το προφανές, η χρήση conditioner. Όπως δεν ξεχνάω ποτέ να ενυδατώνω την επιδερμίδα του προσώπου μου και να πίνω πολύ νέρο, έτσι δεν ξεχνάω να ενυδατώνω και τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο!” Φροντίζει πάντα την υγεία των μαλλιών της ώστε να αντέχουν στις απαιτήσεις της δουλειάς της: “Λούζω τα μαλλιά μου ώστε να καθαρίσουν από το styling και μετά εφαρμόζω πάντα conditioner για ενυδάτωση. Μια φορά την εβδομάδα ή και περισσότερες ανάλογα με το πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί χρησιμοποιώ μάσκα εντατικής περιποίησης. Κάποιες μέρες που τα ταλαιπωρώ περισσότερο, για περισσότερη προστασία βάζω λίγο serum στις άκρες για να παραμένουν απαλά.” Η αγαπημένη της σειρά; “H ολοκληρωμένη σειρά Αναδόμηση και Προστασία”.


Διεκδίκησε κι εσύ το δικό σου δωρεάν δείγμα, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών σου στο www.hairsecret.gr!

Read More

And More