Τι να κάνω για το φριζάρισμα; Πώς θα αποκτήσω λαμπερά μαλλιά; Στείλε την ερώτησή σου εδώ!

Στο έχω ξαναπεί αρκετές φορές πως λόγω δουλειάς έχω την τύχη να συναναστρέφομαι top experts σε κάθε τομέα ομορφιάς. Πρόκειται για εκείνους τους ακριβοθώρητους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από ανακαλύψεις και προϊόντα που καθεμία από εμάς έχει στο νεσεσέρ της ή στο ντουλάπι του μπάνιου της.

Όπως η Jeni Thomas, επιστημονική σύμβουλος του Pantene Pro-V, την οποία είχα την τύχη να γνωρίσω σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στη Ρώμη (σου είχα γράψει γι’ αυτό εδώ. Θυμάσαι;). Η Jeni Thomas, λοιπόν, μου έδωσε καναδυό πολύ, πολύ χρήσιμες συμβουλές για λαμπερά και super υγιή μαλλιά τα οποία έκτοτε τα εφαρμόζω με ευλάβεια. Όμως, αυτές οι συμβουλές αφορούσαν τον δικό μου τύπο μαλλιών! Αλλά να που δεν κράτησα την επαφή για ΄μένα!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σου με την σειρά μου σου έλεγα ότι η Jeni Thomas μπορεί να απαντήσει προσωπικά και στην καθεμία από εσάς;

Πώς; Πολύ απλά στείλε την ερώτησή σου κάτω από αυτό το άρθρο, εγώ θα της μεταφέρω και μέσα σε λίγες μέρες θα έχεις και… επίσημη απάντηση μέσα από αντίστοιχο άρθρο.

Εεεε! Ακόμη να στείλεις; Comment κάτω από εδώ γιατί, σε προειδοποιώ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Read More

And More