Χρειάζεσαι ένα ΜΟΝΟ προϊόν για να αποκτήσεις αυτά τα sexy μαλλιά!

Υπάρχει αυτό το hair styling που αρέσει πολύ στ’αγόρια! Πρόκειται γι’αυτά τα effortless sexy μαλλιά που δίνουν την εντύπωση ότι μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι σου μετά από ένα πολύ… ενδιαφέρον βράδυ (το ενδιαφέρον το προσδιορίζεις εσύ).

Και υπάρχει και ένα προϊόν, που δεν είναι ακριβώς προϊόν styling που σου εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα (και άρα και το να αρέσεις στα αγόρια). Πρόκειται για τα ξηρά σαμπουάν, τα οποία δεν ψεκάζονται απλώς στην ρίζα των μαλλιών για να δώσουν όγκο αλλά κάνουν και πολύ ωραίο styling γιατί ακριβώς δίνουν αυτό τον ωραίο όγκο!

Τελευταία δοκιμάσαμε ένα νέο ξηρό σαμπουάν το οποίο, σύμφωνα και με αυτά τα info που μοιραζόμαστε εμείς του beauty μεταξύ μας, χρησιμοποιήθηκε στο London Fashion Week στα shows για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-’16.

Σημείωσε: πρόκειται για το Matt Texture Dry Shampoo των Toni & Guy το οποίο χρησιμοποίησε ο Mark Hampton, Global Hair Ambassador των TONI & GUY, στα shows των Vivienne Westwood και Sophia Webster, συγκεκριμένα. Όσον αφορά τον τρόπο χρήσης του, να τα τρία βασικά βήματα που μας προτείνει:
1. Ψέκασε σε στεγνά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.
2. Άφησε το προϊόν να σταθεροποιηθεί για λίγα δευτερόλεπτα.
3. Κάνε μασάζ με τα δάχτυλά σου.

Μάθε περισσότερα για τα Dry Shampoo, τι κάνουν, πώς και πότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εδώ!

Read More

And More