Μαγικό χάπι που κάνει τα μαλλιά λαμπερά; Δες τι είπε ο hair stylist της Uma Thurman!

Αν παρακολούθησες καθόλου photo από το Met Gala και να πρόσεξες την Uma Thurman, θα διαπίστωσες ότι ήταν πολύ δύσκολο κανείς να προσέξει οτιδήποτε άλλο πάνω της πέρα από την πράσινη Zac Posen τουαλέτα της. Αν, όμως, είσαι από τις παρατηρητικές, το βλέμμα σου ίσως και να πήγε στο ψηλό, sleek ponytail της. Το οποίο της έκανε ο επί χρόνια προσωπικός της hair stylist, David Babaii. Βγήκε, λοιπόν, ο Babaii και δήλωσε ότι πολύ καιρό πριν είχε συστήσει στην Uma να πάρει Viscical. Τα τελευταία είναι χάπια που, απ’ ότι ισχυρίζεται ο ίδιος, βοηθούν τα μαλλιά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα ενώ παράλληλα βοηθάει την λεπτή τρίχα να χοντρύνει…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/9_5/spl539010_005(1).jpg

“Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι ότι παρατήρησα πως τα μαλλιά της Uma είναι διαφορετικά τώρα, η ελαστικότητά τους είναι καλύτερη, η τρίχα είναι πιο χοντρή, το styling στέκεται πιο σωστά. Έχουν τεράστια διαφορά τα μαλλιά της από τότε που ξεκίνησε το Viscical”, είπε.

Δεν ξέρω πόσο εσείς τώρα που διαβάζετε αυτό το post και έχετε λεπτή τρίχα, έχετε πειστεί για την αποτελεσματικότητα (ή απλώς είστε τόσο αγανακτισμένες που θα δοκιμάζατε το οτιδήποτε!), πάντως, η γνώμη μου είναι ότι σίγουρα θα υπάρχουν πιο safe και τεσταρισμένα προϊόντα… εξωτερικής χρήσης. Όπως, για παράδειγμα, το Initialiste της Kerastase που έχουμε δοκιμάσει και μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη! Δες εδώ!

Read More

And More