5 Ελληνίδες και ξένες celebrities με το ίδιο α-κρι-βώς χτένισμα! Ποιες το έκαναν καλύτερα;

Το Σουκού ξεκίνησε! Και όλες μας έχουμε εκείνη την διάθεση να χαλαρώσουμε, να χαζέψουμε ένα θέμα, να κάνουμε και λίγο κους- κους αλλά και να πάρουμε έμπνευση για την βραδινή μας έξοδο. Λοιπόν, αυτό το θέμα τα έχει όλα! Παρακάτω θα βρεις 5 Ελληνίδες και 5 ξένες celebrities που έχουν εμφανιστεί ακριβώς με τα ίδια χτενίσματα. Ποια το έκανε καλύτερα; Υπάρχει poll κάτω από κάθε δίδυμο για να ψηφίσεις. Αλλά, εν τω μεταξύ, μπορείς και να διαλέξεις ποιο χτένισμα θα επιλέξεις κι εσύ γι’ απόψε!

Οι sexy κυματισμοί είναι ιδανικοί για τις βραδινές μας εξόδους. Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά ή ανταύγειες όπως η Amanda Seyfried και η Νάντια Μπουλέ το αποτέλεσμα θα δείχνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα είναι αφού κάνεις ψαλίδι να χτενίσεις από πάνω με μια φαρδιά βούρτσα την οποία προηγουμένως θα έχεις ψεκάσει με λακ.


Τα ολόσια, λαμπερά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση είναι κλασική αξία και ταιριάζει σε κάθε στιλιστική σου επιλογή. Επίλεξέ το από το πρωί με casual ντύσιμο όπως η Ευαγγελία Αραβανή μέχρι το βράδυ με ένα ultra chic φόρεμα όπως η Gwyneth Paltrow.

Για να πετύχεις το look της Jessica Alba και της Πόπης Τσαπανίδου θα χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε λεπτές τούφες τις οποίες θα τυλίξεις από την ρίζα γύρω από ένα ψαλίδι και φυσικά μετά να ανοίξεις με τα δάχτυλά σου αρκετά ώστε να εξασφαλίσεις το bedhead αποτέλεσμα.

Και η Jennifer Lopez και η Τάμτα αγαπούν τους πειραματισμούς με τα μαλλιά τους και πολλές φορές τις έχουμε δει με ιδιαίτερα και τολμηρά looks όπως αυτό εδώ το top knot στην κορυφή του κεφαλιού. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς γενναίες δόσεις gel για wel look.

Το beachy look είναι τάση και για τον Χειμώνα που έρχεται. Απλώς επένδυσε σε ένα προϊόν με θαλασσινό νερό (εδώ σου έχουμε κάποια να διαλέξεις) και θα έχεις το αποτέλεσμα της Δούκισσας Νομικού και της Lindsay Ellingson!

Read More

And More