Window shopping, καφέ, σινεμά… 6 χαλαρά χτενίσματα για να περάσεις τις… χαλαρές ώρες του Σ/Κ!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και σε θέλει χαλαρή! Ακριβώς όπως και τα χτενίσματα που θα επιλέξεις. Χαλαρά αλλά όχι αδιάφορα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις έξι χτενίσματα που θα σε πάνε από τα ψώνια μέχρι τον καφέ με τις φίλες σου και το σινεμά. Όσον αφορά τον χρόνο που πρέπει να διαθέσεις για το καθένα; Ξέρουμε πόσο πολύτιμες είναι οι ώρες του Σουκού γι’ αυτό και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα ξοδέψεις περισσότερο από δέκα λεπτά!

Ατημέλητες κοτσίδες

Άφού λουστείς άπλωσε στα μαλλιά σου mousse φορμαρίσματος, γύρισε και στέγνωσε ανάποδα, επιμένοντας στην κορυφή. Ρίξε περισσότερο αέρα στην ρίζα και με μια βούρτσα ανασήκωσέ την στα σημεία. Πιάσε ένα χαλαρό ponytail στο μέσο του μήκους των μαλλιών ή ένα κλασικό σφιχτό.

Μαλλιά κάτω

Αφήνοντας τα μαλλιά κάτω μπορείς να έχεις διαφορετικά looks. Μπορείς είτε να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και με λακ να δώσεις ένα ακατάστατο αποτέλεσμα όπως της Jessica Alba είτε να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση, να πλέξεις δύο λεπτά κοτσιδάκια από το ύψος του αυτιού και να τα στερεώσεις πίσω με τσιμπιδάκια.

Μικροί… κύκλοι

Εδώ οι επιλογές σου είναι δύο. Μπορείς να κάνεις το κλασικό bun σε όποιο ύψος θες αλλά το χαμηλό bun που βλέπεις εδώ στην Olivia Palermo είναι πιο ιδιαίτερο και stylish. Φυσικά, ο τρόπος είναι απλός: χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω, πιάσε μια κοτσίδα κι έπειτα φέρε την κοτσίδα αυτή περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και στερέωσε είτε με λαστιχάκι είτε με τσιμπιδάκια. Αρκεί να είναι όλα στο χρώμα των μαλλιών ώστε να μην κάνει αντίθεση. Ο άλλος τρόπος είναι να πιάσεις μια κοτσίδα χαμηλά στο ύψος του αυχένα και απλώς την τελευταία φορά που θα πας να στριφογυρίσεις την κοτσίδα γύρω από το λαστιχάκι να περάσεις την μισή.

Read More

And More