8 χτενίσματα που αντέχουν στην βροχή!

Τα μαλλιά μου φριζάρουν στη βροχή και στοιχιματίζω ότι δεν είμαι η μόνη! Σήμερα, ειδικά, το πρόβλημα έχει φτάσει στο απόγειο του. Τρίχες που πετάνε ακατάστατα δεξιά κι αριστερά και δεν μπορούν να τις κάνουν καλά ούτε δέκα πιστολάκια! Από την άλλη, είναι (ή έρχεται Που-Σου-Κου) και μια σημαντική έξοδος καραδοκεί. Και είναι η μέρα που όλες έχουμε να διαθέσουμε λίγο χρόνο παραπάνω στην περιποίησή του εαυτού μας και να δείχνουμε λίγο πιο διαφορετικές (ok, εντυπωσιακές!) σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Φυσικά, και ο καιρός δεν ευνοεί: βροχή, υγρασία, αέρας που μας κάνουν να μοιάζουμε με ηρωίδες στα “Ανεμοδαρμένα Ύψη”. Από αυτό το μυθιστόρημα, ας κρατήσουμε μόνο τα ρομαντικά στοιχεία. Γιατί τα φριζαρισμένα μαλλιά μπαίνουν σε τάξη με 8 super εντυπωσιακά, “αδιάβροχα” και ολοκαίνουρια χτενίσματα που αντιστέκονται στην βροχή! Πάρε ιδέες.

To χαμηλό ponytail της DKNY

Kαταρχήν, για να αντέξουν τα μαλλιά σου σε συνθήκες βροχής και έντονου αέρα, πρέπει να επιλέξεις πιασίματα που τείνουν να θυμίζουν wet look. Μια ρομαντική εκδοχή του νέου ponytail που πρέπει να είναι χαμηλό (δες εδώ γιατί οι ψηλές κοτσίδες είναι ξεπερασμένες) είδαμε στα catwalks της DKNY. Αν το επιλέξεις, συνδύασέ το με ένα ανοιχτό top κι ένα μαντήλι δεμένο σφιχτά γύρω από το λαιμό σου.

Το ρομαντικό και ατημέλητο πιάσιμο των Dolce & Gabbana

Tα ατημέλητα πιασίματα είναι μια all time classic επιλογή που αντέχει στην βροχή και στον αέρα. Σκέψου το: ακόμη κι αν τα μαλλιά σου βραχούν ή ταλαιπωρηθούν από τον αέρα, απλώς θα ενισχυθεί το ατημέλητο look σου. Για να το πετύχεις θα πρέπει πρώτα να κρεπάρεις τα μαλλιά σου κι έπειτα να πάρεις μικρές τουφίτσες και να τις πιάσεις με φουρκέτες τις οποίες θα τοποθετήσεις κάθετα.

Η χαμηλή πλεξίδα του Hermes

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν οι κοτσίδες έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Για την ερχόμενη σεζόν την είδαμε στις πασαρέλες του Hermes σε αυτή την χαμηλή, απλή αλλά και πολύ chic εκδοχή της. Μια πολύ καλή πρόταση γι’ απόψε που μπορεί να ενισχύσει ένα ανδρόγυνο dress code!

To χαμηλό και ελαφρώς ακατάστατο σινιόν της Diane Kruger

Θηλυκό, απλό και sexy είναι το χτένισμα που δεν θα πτοηθεί από τα καιρικά φαινόμενα και θα αναδείξει ένα top ή φόρεμα με έξω την πλάτη. Για να αντιγράψεις αυτό το look της Diane Kruger απλώς κάνε μια έντονη χωρίστρα κι έπειτα μια πλεξίδα. “Άνοιξέ” την με τα δάχτυλά σου και στριφογύρισέ την γύρω από την βάση της κοτσίδας στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Έτοιμη!

Το εμπνευσμένο ponytail του οίκου Gurung

Eίναι ένα ponytail διαφορετικό από τα άλλα! Φαινομενικά μοιάζει δύσκολο, όμως δεν είναι! Πώς το κάνεις; Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και ξεχώρισε μια χοντρή τούφα μπροστά. Πάρε τα υπόλοιπα μαλλιά σου και πιάσε ένα πολύ σφιχτό ponytail. Τώρα “ζέστανε” αρκετή ποσότητα gel ανάμεσα στα δάχτυλά σου και πέρασε την χωρίστρα σου φέρνοντας την άκρη προς τα πίσω και γυρίζοντάς την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας για να καλύψεις το λαστιχάκι. Στερέωσε με τσιμπιδάκια. Έπειτα, πάρε ένα κοκαλάκι όπως αυτό που βλέπεις εδώ και πιάσε τα μαλλιά περίπου στη βάση του σβέρκου. Βασική προϋπόθεση αν δεν έχεις ίσια μαλλιά είναι να τα ισιώσεις προηγουμένως.

Το ψηλό σινιόν της Sienna Miller

To συγκεκριμένο look μπορεί να μην είναι τόσο sexy αλλά είναι αρκετά κομψό. Αν πρόκειται για ερωτικό date, λοιπόν, καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Βέβαια, όπως και τα υπόλοιπα έτσι και αυτό αντιστέκεται σθεναρά στην βροχή. Δημιουργείται εύκολα με μια χωρίστρα στη μέση και ψηλό σινιόν για τα υπόλοιπα μαλλιά.

Το πιάσιμο με την κορδέλα του Steenbergen

Ένα ανάλαφρο πιάσιμο, μερικές τουφίτσες να πετάνε ακατάστατα, ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και μαντήλι που να δημιουργεί αντίθεση με το χρώμα των χειλιών σου είναι ένας πολύ hot συνδυασμός εν μέσω κρύου! Δοκίμασέ το!

Το ιδιαίτερο πιάσιμο των Viktor & Rolf

To συγκεκριμένο look το έχουμε δείξει ξανά (οι beauty αδυναμίες δεν κρύβονται!). Για να δεις πώς θα το πετύχεις και να μάθεις ποια star το δοκίμασε πρώτη, κάνε κλικ εδώ!

Βonus: Μια ακόμη αγαπημένη επιλογή είναι το look της Chanel. Το δοκιμάσαμε στο TLIFE και σου δίνουμε όλα τα steps για να πειραματιστείς κι εσύ μαζί του! Για να το δεις, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More