10 nail art που θα λατρέψεις ακόμη κι αν… μισείς το nail art!

Είμαι στο TLIFE επτά χρόνια. Το πρώτο- πρώτο βίντεο που γυρίσαμε για αυτήν εδώ τη στήλη ήταν με την Άννα Αλμπάνη για τα nail foils ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, που στην πραγματικότητα ήταν αυτοκόλλητα για τα νύχια. Ήταν η εποχή που το nail art ήταν το μεγαλύτερο trend στην ομορφιά. Κάτι που συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια μετά.

Μέχρι που φτάσαμε περίπου στο 2015 και τα μάτια μας είχαν κουραστεί με όλη αυτή την πληροφορία και τα σχέδια που ξεπετάγονταν από παντού. Το nude ή το no manicure at all ήταν μονόδρομος. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου το nail art επιστρέφει αλλά στην πιο cool εκδοχή του. Με γραμμικά σχέδια και άλλα τέτοια μινιμαλιστικά πράγματα που μας επέβαλε η κορεάτικη αγορά και η Nail Unistella κυρίως. Και αυτά τα nail art είναι τόσο ελκυστικά ώστε βάζουν σε πειρασμό ακόμη και τα κορίτσια που δεν αγαπούν το nail art!

Σου συγκεντρώσαμε τα 10 πιο cool τέτοια σχέδια. Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ! PS: το επόμενο διάστημα λέω να κάνω στα νύχια μου κάθε φορά ένα τέτοιο nail art και αυτό είναι ένα ακόμη beauty challenge που μόλις επέβαλα στον εαυτό μου!

And More