10 χρώματα που βάφουν τα νύχια τους τα πιο stylish κορίτσια στον κόσμο!

Το να βάφεις τα νύχια σου είναι μια διαδικασία που λειτουργεί σχεδόν χαλαρωτικά. Τόσο που το βάζουμε στην ρουτίνα του Σουκού μας όχι μόνο γιατί τότε προλαβαίνουμε να το κάνουμε αλλά και για να φύγει η ένταση της εβδομάδας από πάνω μας.

Κι όταν βάφουμε τα νύχια μας μόνες μας έχουμε όλο τον χρόνο να βάψουμε και να ξεβάψουμε μέχρι να βρούμε εκείνο το χρώμα που ταιριάζει στη φάση μας την δεδομένη στιγμή (έτσι είναι: το βερνίκι πρέπει να ταιριάζει στη… φάση μας την δεδομένη στιγμή!).

Τι γίνεται, όμως, όταν έχουμε κλείσει ραντεβού για νύχια και ακούς αιφνιδιαστικά και κάπως απότομα εκείνη την ερώτηση: ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ; Κι εσύ δεν είσαι καθόλου έτοιμη να αποφασίσεις και τελικά φεύγεις με ένα χρώμα που δεν έχεις ιδέα γιατί μπορεί καν να επέλεξες (τα πράγματα χειροτερεύουν όταν μιλάμε για ημιμόνιμο!).

Λοιπόν, μπήκαμε στα instagram των πιο στιλάτων bloggers του κόσμου με τους περισσότερους followers και κάναμε focus στα νύχια τους. Αυτά είναι τα 10 χρώματα που βάφουν τα νύχια τους πιο συχνά.

Δες εδώ ποια είναι, βαψ’τα κι εσύ με κάποιο από αυτά και να είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Plus: θα είσαι πάντα έτοιμη για εκείνη την αιφνιδιαστική ερώτηση: ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ;

And More