Αυτά τα αφρόλουτρα και τα σαπούνια χεριών πρέπει οπωσδήποτε να τα μυρίσεις!

Τρελαίνομαι για μυρωδιές! Γι’αυτό και η πρώτη μου αντανακλαστική αντίδραση όταν ένα προϊόν φτάσει στο γραφείο είναι να το μυρίζω. Και γι’ αυτό (ξανά!) έχω τεράστια αδυναμία στα αρώματα, τα body lotion και τα αφρόλουτρα. Και αυτά τα Vidal αφρόλουτρα είναι ότι-πιο-ωραίο-μύρισα-τελευταία!

Στα Vidal θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων φροντίδας για όλη την οικογένεια όπως αφρόλουτρα, shower gels, σαπούνια χεριών κι επειδή το Vidal φροντίζει και για το budget μας, εδώ θα βρεις και refill για τα σαπούνια χεριών!

Ας σου συστήσω, όμως, μια προς μια σε όλες τις αγαπημένες μου μυρωδιές (η σειρά είναι τυχαία γιατί στ’αλήθεια δεν μπορώ να ξεχωρίσω το αγαπημένο μου! Είναι… όλα!).

Milk & Cream

Περιέχει στη σύνθεσή του γάλα ρυζιού και βρώμη, γνωστά για τις ενυδατικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές τους ιδιότητες και έχει αυτή την τέλεια μυρωδιά που δεν χορταίνεις να μυρίζεις στο σώμα και στα χέρια σου!

Berries and musk

Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το Berries & Musk αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και με super άρωμα που διαρκεί! Θα το βρεις σε αφρόλουτρα (750 ml & 250 ml)

Argan Oil

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά και θα έχεις διαβάσει άλλα τόσα για τις ευεργετικές ιδιότητες του έλαιου argan. To Vidal σου δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσεις και στο σώμα σου! Περιέχει συστατικά όπως Vitamin E, Omega 3 και Omega 6, έχει απίστευτη μυρωδιά (μόνο αν το μυρίσεις θα καταλάβεις!) και κυκλοφορεί σε αφρόλουτρο και υγρό κρεμοσάπουνο.

White Musk

Είναι από τις πιο υπέροχες μυρωδιές και αν το δοκιμάσεις θα γίνει το αφρόλουτρο που θα παίρνεις ξανά και ξανά! Θα το βρεις σε όλες του τις εκδοχές, ομοίως.

Sensitive

Περιέχει στη σύνθεσή του υγρό ταλκ που καταπραϋνει ακόμη και τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Βεβαίως, θα ερωτευτείς τη μυρωδιά του, οπότε μπορείς να το βάλεις στο μπάνιο σου όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις!

Εσύ ποια μυρωδιά θα βάλεις στο καθημερινό σου beauty routine;

And More