Ρομπότ μπορεί να μεταμορφώσει κάθε photo που έχεις στο κινητό σου σε nail art!

Λένε πως το nail art αργοσβήνει και είναι κάτι που ενδεχομένως να έχεις διαβάσει κι εσύ από αυτήν εδώ τη στήλη. Αλλά να που υπάρχει ένα ρομπότ που έρχεται για να ξαναδώσει στο nail art ζωή καθώς μπορεί σε μερικά λεπτά να τυπώσει πάνω στα νύχια σου όποια φωτογραφία, emoji ή ό,τι έχεις στο κινητό σου!

Το nailbot που σου είχαμε δείξει πριν αρκετούς μήνες πρώτη φορά εδώ δημιουργήθηκε από την Pree Walia που έκανε MBA στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και τον Casey Schulz, μηχανικό ρομπότ, και χρησιμοποιεί ένα διαφορετικού τύπου μελάνι για να τυπώσει στα νύχια σου σχέδια.

Το νεότερο σε σχέση με το nailbot είναι ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς πρόκειται να δημιουργηθεί ένα μικρό nailbot το οποίο θα διατίθεται προς πώληση και το οποίο θα μπορείς να συνδέσεις με ένα ειδικό application στο κινητό σου, έπειτα να διαλέξεις όποια photo ή emoji ή ό,τι έχεις αποθηκευμένο στο κινητό σου και να αποτυπωθεί ως σχέδιο στα νύχια σου. Σε συνέντευξη που έδωσαν οι δύο εφευρέτες του nailbot στο online περιοδικό τεχνολογίας, tech snatch, είπαν ότι για να τυπώσεις όποιο σχέδιο θες στα νύχια σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα περάσεις πρώτα με ένα λευκό βερνίκι.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που θα επιτρέπει στα κορίτσια να δημιουργήσουν το δικό τους nail art.

Παραπάνω, η πρώτη γεύση που είχαμε πάρει πριν μήνες από το nailbot!

Σου αρέσει το nail art; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς να κάνεις το παραπάνω μανικιούρ που είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο δείχνει!

And More