Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.05.2016 | 11:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Η λύση για την κυτταρίτιδα! Ναι, εντοπίσαμε το προϊόν που κάνει πράγματι δουλειά!

Η λύση για την κυτταρίτιδα! Ναι, εντοπίσαμε το προϊόν που κάνει πράγματι δουλειά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο σκηνικό: εσύ αντιμέτωπη αντιμέτωπη με τον ολόσωμο καθρέφτη σου και την κυτταρίτιδα! Και το σκηνικό, όπως σου είπα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μόνο που φέτος τα πράγματα θα αλλάξουν. Γιατί έχουμε α) νέα αναλάλυψη που αφορά το task τι συμβαίνει στο σώμα μου όταν έχω κυτταρίτιδα και β) ολοκαίνουριο συστατικό σε ένα ήδη αγαπημένο brand ενάντια στην κυτταρίτιδα! Ας γίνουν, όμως, οι συστάσεις!

Νέα ανακάλυψη για την κυτταρίτιδα φέρνει την επανάσταση!

Φυσιολογικά, όταν το σύστημα αποθήκευσης των λιπαρών σωμάτων απορυθμίζεται, τα λιποκύτταρα διογκώνονται και φτάνουν έως 50 φορές περισσότερο το αρχικό βάρος τους, γεγονός που προκαλεί δυσλειτουργία του συνδετικού ιστού. Τα αιμοφόρα και λυμφατικά αγγεία πιέζονται και δεν μπορούν να αποδεσμεύσουν επαρκώς το νερό και τις τοξίνες. Οι ίνες του χορίου (κολλαγόνο και ελαστίνη) γίνονται πιο παχιές και σκληρές, η δομή της επιδερμίδας αλλοιώνεται, δίνοντας στο δέρμα την δυσάρεστη «διάσημη» όψη φλοιού πορτοκαλιού: η κυτταρίτιδα είναι εδώ.
Όμως η επιστημονική κοινότητα μπόρεσε να αποδείξει πρόσφατα ότι το λιποκύτταρο  δεν είναι το μόνο υπεύθυνο για τη δημιουργία κυτταρίτιδας. Το να στοχεύσουμε στα λιποκύτταρα δεν είναι πλέον αρκετό για να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε πλέον σήμερα ότι η όψη φλοιού πορτοκαλιού έχει πλέον τη δική της αρχιτεκτονική: τον ινώδη ιστό που περιβάλλει τα λιποκύτταρα. Με πολύ απλά λόγια αυτός ο ινώδης ιστός όταν έχουμε κυτταρίτιδα γίνεται πολύ σκληρός με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προχωρήσεις προς τα μέσα και να την "σπάσεις". Η Elancyl απαντά με ένα μοναδικό προϊόν!
Η Elancyl είναι αγαπημένο μας brand έτσι κι αλλιώς που ειδικεύεται σε προϊόντα για τέλειο σμιλευμένο σώμα. Η Elancyl λοιπόν που έκανε και την παραπάνω ανακάλυψη για τον ινώδη ιστό έρχεται να φέρει και τη λύση! Το Slim Design είναι ένα ολοκαίνουριο θαυματουργό προϊόν που περιέχει στην σύνθεσή του πέρα από καφεϊνη και κισσό ένα ακόμη μοναδικό συστατικό, την σαλάσια! Ας γίνουν οι συστάσεις...
Μετά από 10 χρόνια έρευνας τα Εργαστήρια Elancyl φέρνουν την πρωτοπορία στην αγωγή κατά της κυτταρίτιδας χάρη στο λανσάρισμα του Slim Design με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης] 3D. Πρώτο σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας σε 3 διαστάσεις.
Μια καινοτομία με πρωτοποριακά συμπυκνωμένα δραστικά αποτελεσματικά συστατικά που αλληλοσυμπληρώνονται στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Ο μοναδικός συνδυασμός  με [ Σύμπλεγμα Καφεΐνης ]3D είναι η πρώτη αγωγή, ικανή να καταπολεμήσει απευθείας τη σκλήρυνση των ιστών και να εγγυηθεί ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. O Κισσός, η Καφεΐνη και για 1η φορά ένα μοναδικό φυτικό συστατικό η Σαλάσια που δρα απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστούς που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού. 

Πώς να απλώνεις την Slim Design κρέμα σου! Ειδικές κινήσεις μασάζ από την Elancyl!


- Μετά το ντους, σε στεγνό δέρμα ρίξε μια δόση Slim Design στην παλάμη του χεριού
- Άπλωσε το με ανοδικές κινήσεις σε όλο το μηρό, με ταυτόχρονες γρήγορες πιέσεις Σχήματα [1 και 2]
- Τσίμπησε ελαφρά το δέρμα με κυλιόμενες κινήσεις οριζόντια και/ή κάθετα στις προβληματικές περιοχές: στην εσωτερική πλευρά του γονάτου, ψηλά στους μηρούς, γλουτούς και στην κοιλιά Σχήματα [4 και 5]

Μια φορά κάθε πρωί και η επιδερμίδα σου θα γίνει πιο λεία και ομοιόμορφη από ποτέ! Ανακάλυψε το πιο υπέροχο σώμα που είχες ποτέ με το ολοκαίνουριο Slim Design από την Elancyl!
  
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10