Μόλις κυκλοφόρησαν! Τα 8 αγαπημένα μας βερνίκια γι’αυτή την Άνοιξη!

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του τελευταίου μήνα του Χειμώνα και το γραφείο μας έχει γεμίσει με ανοιξιάτικα καλλυντικά και πολύ, πολύ χρώμα! Για τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε για ό,τι νέο έρχεται τώρα στα καταστήματα καλλυντικών.

Η αρχή έγινε από τα προϊόντα μακιγιάζ (τσέκαρε εδώ τα 10 ολοκαίνουρια προϊόντα μακιγιάζ που φέρνουν την Άνοιξη) και συνεχίζουμε με τα βερνίκια. Το μότο εδώ είναι: ξέχασε τα μουντά χρώματα και κάνε χώρο για γενναίες δόσεις παστέλ.

Φέτος, οι περισσότεροι οίκοι καλλυντικών και εταιρίες που βγάζουν αποκλειστικά βερνίκια εμπνεύστηκαν από το boho στιλ και δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη παλέτα με χρώματα όπως μοβ αλλά και πολύ mint! Το πράσινο της μέντας, λοιπόν, κυριάρχησε σχεδόν σε κάθε συλλογή ενώ κάτι άλλο χρακτηριστικό που συναντήσαμε τόσο στον Yves Saint Laurent όσο και στην MAC ήταν ροζ με κόκκους σαν ζάχαρη. Και φυσικά, το αξεπέραστο μπλε του οίκου Chanel σε έναν φωτεινό τόνο που από μόνο του κάνει fashion statement (βάφω τα νύχια μου στο μπλε της Chanel και δείχνω σε όλους πόσο ενημερωμένη είμαι!).

Για να δεις τα 8 ολοκαίνουρια κι αγαπημένα μας βερνίκια γι’αυτή την Άνοιξη κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More