Nail contouring! Η τάση από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες που κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά!

Την περασμένη χρονιά σου είχαμε δείξει 489 διαφορετικούς τρόπους και μέρη να κάνεις contouring: στο πρόσωπο, στα πόδια, στο στήθος, παντού. Και αν νομίζεις ότι το trend έφυγε με το ’16 κάνεις λάθος! Απλώς πήρε νέα μορφή, έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον και μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις…

Το νέο it thing που μπορείς να κάνεις με το μανικιούρ σου είναι το nail contouring. Το… ποιο; Σου εξηγώ! Το trend μας το έδειξε πρώτη- πρώτη φορά η nail artist Jin Soon Choi στο show της Vera Wang για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017.

Αυτό που κάνεις, λοιπόν, με το nail contouring είναι να βάφεις μόνο στο κέντρο ή μόνο στα πλαϊνά και αυτό δημιουργεί το εφέ της επιμήκυνσης των νυχιών.

Αν έχεις κοντή βάση ή τρως τα νύχια σου θα σου φανεί σωτήριο. Αλλά υιοθέτησέ το έτσι κι αλλιώς γιατί το αποτέλεσμα είναι ultra stylish όπως μας το έδειξαν οι nail experts στο Νύχι- Νύχι Nail Academy της αγαπημένης μας Άννας Αλμπάνη! Bonus info: έχω έτσι τα νύχια μου εδώ και λίγες μέρες και έχω βαρεθεί να μου ζητούν να τα δουν, ειδικά στα διόδια (λέμε! Ποτέ δεν βαριέσαι στην πραγματικότητα να επιδεικνύεις κάτι για το οποίο καμαρώνεις!). Άρα, λοιπόν, καν’το μόνο αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ και τα νύχια σου να γίνουν το κέντρο της προσοχής όλων!

Για να δεις το nail contouring και πώς γίνεται βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More