Στο μικροσκόπιο! 5 προϊόντα για super sexy μαυρισμένα πόδια (αφού ο καιρός δεν μας κάνει τη χάρη)!

Με τα προϊόντα self tan δεν τα πάω πολύ καλά. Έχω πάντα αυτό το άγχος μην ξυπνήσω και έχω Donald-Trumpί χρώμα σε όλο μου το σώμα. Από την άλλη, δεν πολυπειραματίζομαι με τα προϊόντα σώματος έτσι κι αλλιώς γιατί μιλάμε για μια τόση μεγάλη επιφάνεια που βαριέμαι να καλύψω εκτός αν μιλάμε για… αφρόλουτρο.

Πολύ πρόσφατα, όμως, χρειάστηκε να βάλω μια τζιν φούστα (το χρειάστηκε είναι μάλλον περιττό. Σωστότερο θα ήταν: είχα αγοράσει μια τζιν φούστα και ήθελα να την βάλω εκείνη την στιγμή) και τα πόδια μου ήταν κατάλευκα. Ήταν η στιγμή που άνοιξα τα ντουλάπια μου, πήγα στο section “προϊόντα σώματος” (τα έχω όλα σε διάφανα κουτάκια με ετικές) και τέσταρα για πρώτη φορά στα σοβαρά όλα αυτά τα προϊόντα που δεν τους είχα πολυδώσει σημασία. Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα για instant μαύρισμα και λάμψη που φεύγουν στο ντους, άρα δεν έχεις και κανένα άγχος μήπως οτιδήποτε πάει στραβά. Για αρχή, να σου πω το εξής: από την στιγμή που τα βάζεις στην ρουτίνα σου παθαίνεις εθισμό. Και τώρα συνέχισε να διαβάζεις τα reviews…

Artdeco Spray on Legs Foundation, €21.50

Από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα που δίνουν instant μαύρισμενα και μια πολύ, πολύ ελαφριά λάμψη. Για να το χρησιμοποιήσεις σωστά υπάρχουν καναδυό βασικά tips. Αρχικά, θα πρέπει να έχεις απλώσεις πρηγουμένως στην επιδερμίδα σου ενυδατική και να την έχεις αφήσει να στεγνώσει. Πρόκειται για προϊόν σε spray που δεν κάνει ενυδάτωση και δεν “γράφει” και καθόλου ωραία σε αφυδατωμένη επιδερμίδα. Έπειτα, για τον ψεκασμό: θα πρέπει να ανακινήσεις πολύ καλά και να ψεκάσεις από σταθερή απόσταση 15 εκατοστών. Αν πας πολύ καλά θα δεις πως θα σου κάνει μπάλωμα. Επίσης, μιας και μιλάμε για spray ναι μεν είναι πολύ πρακτικό, αλλά σκορπίζει και στα πλακάκια του σπιτιού σου οπότε καλό είναι να ψεκαστείς μέσα στην μπανιέρα και τέλος για κάθε περιοχή που περνάς να στρώνεις απαλά σαν να απλώνεις ενυδατική.

Scott Barnes Body Bling Original, Make Me Up,. €10.00

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο Scott Barnes είναι πολύ πετυχημένος makeup artist και είναι αυτός που έκανε στην JLO πριν πολλααααα χρόνια αυτό το signature μακιγιάζ της με τα bronzers και τις λάμψεις που έμεινε στην beauty ιστορια ως The Glow. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ενυδατική σώματος που αφήνει ένα πολύ, πολύ λαμπερό αποτέλεσμα σαν να έχεις περάσει όλο το σώμα σου με ένα φύλλο χρυσού. Αν το αποτέλεσμα σου φαίνεται έντονο μπορείς να το αναμείξεις με ίση ποσότητα body lotion. Επίσης, κάτι πολύ catchy είναι πως το ίδιο προϊόν χρησιμοποιεί η JLO και η Beyonce στα πόδια τους για τις red carpet εμφανίσεις τους!

Benefit Hoola Zero Tanlines, Sephora, €38.50

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν αυτό το προϊόν best seller. Για αρχή, είναι super πρακτικό αφού για πρώτη φορά μπορείς να απλώσεις bronzer στο σώμα σου χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου χάρη σε αυτό το σφουγγαράκι. Επίσης, κάτι ακόμη πολύ καλό είναι ότι μπορείς να “χτίσεις” εσύ την ένταση του μαυρίσματος που θες ξαναπερνώντας απλώς extra ποσότητα. Δουλεύεις το σφουγγαράκι με κυκλικές κινήσεις και το αποτέλεσμα διαρκεί 12 ώρες!

Nip + Fab Body Shimmer Leg Fix, €13.10

Αν έχεις κατάλευκη επιδερμίδα και το να εμφανιστείς με μαυρισμένη θα ήταν λίγο awkward ή αν έχεις ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά θαμπή, αυτό το προϊόν είναι ότι πρέπει! Είναι ενυδατικό ποδιών που αφήνει χρυσαφένια λάμψη και έχει τέλεια μυρωδιά τριαντάφυλλου και ginger. Φυσικά και δεν το φοράω μόνο στα πόδια μου!

Honey Bronze BB, The Body Shop, €18.50

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολύ πλούσιο σε χρώμα που σημαίνει ότι με λίγη ποσότητα αρκεί για να αποκτήσεις το χρώμα που θες και να καλύψεις μια μεγάλη περιοχή. Όμως, εκτός του ότι προσφέρει μαυρισμένη όψη λειτουργεί και ως makeup για την επιδερμίδα καλύπτοντας τις ατέλειες. Tip: κάνε scrub, άπλωσε ένα λάδι σώματος και από πάνω αυτό το προϊόν και απογείωσε το sexiness σου!

And More