Τα flawless nails είναι το flawless skin! 6 πράγματα που κάνουν τα κορίτσια με τέλεια νύχια!

Υπάρχει κάτι με τα κορίτσια που έχουν όμορφα νύχια που τα κάνει να δείχνουν πολύ γοητευτικά. Ακόμη και αν δεν είναι τα κορίτσια με τα super λαμπερά μαλλιά ή το flawless skin. Έχουν flawless nails και αυτό αρκεί. Και για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα: θυμάσαι εκείνη τη φορά που είχες κλείσει ραντεβού για μανικιούρ και χάζευες τα υπερτέλεια νύχια της διπλανής σου και σου άρεσαν τόσο που όταν ρωτήθηκες τι χρώμα θα τα βάψεις είπες χωρίς να το σκεφτείς “ότι και η δπλανή μου;”.

Τι μαγικά κάνουν αυτά τα κορίτσια και έχουν τόσο ελκυστικά νύχια; Σου λέμε παρακάτω!

1. Φοράνε πάντα αντηλιακή (ναι, στα χέρια τους!)
Είναι κάτι που έχουν… πονέσει τα νύχια μου να γράφουν στο πληκτρολόγιο μιας και στο έχω πει τουλάχιστον 496 φορές! Δεν βγαίνουμε ποτέ από το σπίτι μας χωρίς να βάλουμε αντηλιακή στο πρόσωπο και στα χέρια. Τα παραμελημένα χέρια είναι ένα σημείο που εκτίθεται στον ήλιο όλο τον χρόνο και επειδή συνήθως δεν φοράμε τίποτα σε βάθος χρόνου εμφανίζουμε πανάδες. Φέρε στο μυαλό σου όλες εκείνες τις κυρίες με τα φροντισμένα πρόσωπα και τα νεανικά ντυσίματα που έκαναν το λάθος να μην βάζουν αντηλιακή στα χέρια τους με αποτέλεσμα όλη η ηλικία τους να μαρτυράται από εκεί.

2. Συμπεριφέρονται στα χέρια τους όπως και στο πρόσωπό τους!
Κάθε βράδυ αφού πλύνεις το πρόσωπό σου και περάσεις στην περιποίηση μην ξεχνάς να βάζεις λίγο serum και στα χέρια σου κάνοντας απαλό μασάζ. Είναι μια προσέγγιση που σε βάθος χρόνου θα σε δικαιώσει καθώς τα χέρια σου θα μείνουν για πάντα νέα! Επίσης, μια φορά την εβδομάδα αφιέρωσε στα νύχια και στα χέρια σου λίγο παραπάνω χρόνο για να κάνεις ένα… hand facial! Φτιάξε ένα δικό σου scrub με λάδι και μαύρη ζάχαρη, άπλωσε τόνους λάδι στα νύχια σου και κρέμα ματιών, βάλε γάντια και χαλάρωσε έτσι!

3. Έχουν ένα μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι τους!
Ο λόγος που ξεφλουδίζει το βερνίκι ή μάλλον ένας από τους βασικούς είναι ότι τα νύχια κρατούν λιπαρότητα. Πριν περάσεις, λοιπόν, το πρώτο στρώμα που είναι η βάση κάνε το εξής κόλπο: βρέξε το βουρτσάκι μιας παλιάς σου μάσκαρα με αρκετό ασετόν και τρίψε απαλά την επιφάνεια των νυχιών σου σαν να κάνεις απολέπιση. Έτσι, φεύγει κάθε ίχνος λιπαρότητας. Α ναι! Και δεν πετάμε ποτέ τα βουρτσάκια από τις παλιές μας μάσκαρα!

4. Έχουν βρει το τέλειο σχήμα και μένουν πιστές σε αυτό!
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρεις το σχήμα που σε κολακεύει αλλά και που ταιριάζει στο lifestyle σου! Αν έχεις περισσότερα βερνίκια από το nail bar της γειτονιάς σου και αν είσαι καλύτερα ενημερωμένη για την ομορφιά από το TLIFE τότε μπορείς να κάνεις όποιο σχήμα θες. Αν από την άλλη σου αρέσει η γυμναστική ή δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι σου χωρίς να έχεις κάνει swiffer τα κοντά και οβάλ νύχια είναι τα ιδανικά!

5. Έχουν βρει το αγαπημένο τους nude βερνίκι!
Τα κορίτσια με τέλεια νύχια έχουν το τέλειο nude βερνίκι που το έχουν εντοπίσει και το αγαπούν. Και συνήθως μιλάμε για δύο αποχρώσεις αφού το δέρμα σκουραίνει το καλοκαίρι και ασπρίζει τον χειμώνα.
Για να βρεις ποιο είναι το σωστό nude για την επιδερμίδα σου κάνε κλικ εδώ!

Κι ένα έκτο beauty tip- συμβουλή! Ποτέ μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου ως εργαλείο! Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξεις το κουτάκι του αναψυκτικού εσύ από την στιγμή που με τέτοια χέρια πολλά αγόρια θα προσφερθούν να το κάνουν 😉

Τα αγαπημένα μας προϊόντα νυχιών!

1. Βερνίκι νυχιών How Nude της Sally Hansen
2. Ενυδατική κρέμα χεριών Avoplex της OPI
3. Λαδάκι νυχιών Cuticle Oil Apricot της Essie
4. Γάντια ανάπλασης χεριών της Magic Stripes, €38.31 της Make Me Up
5. Κρέμα χεριών με τέλεια μυρωδιά μπανάνας, Magic Food Banana Hand Milk, €8.90, Sephora
6. Gel καθαρισμού χεριών, Merci Handy, €2.90

Read More

And More