Τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα; Ξέρουμε!

Ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος λάμπει, η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεσή μας φτιάχνει και το ξύρισμα έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο! Χμμμ! Ναι, οι επόμενοι μήνες έχουν ένα σωρό ωραία πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε, έχουν όμως και αυτό το κακό. Γιατί, όμως, συμβαίνει;

Ερεθισμένη επιδερμίδα μετά το ξύρισμα: να κάτι που δεν γνώριζες!
Είχες σκεφτεί ποτέ ότι κάθε φορά που ξυρίζεσαι έως και 36% από αυτό που αφαιρείς είναι επιδερμικά κύτταρα; Και αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά την περιοχή είναι κόκκινη, ερεθισμένη και αρκετά πιο λεπτή σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα σου.

Το δέρμα μας προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις από την κεράτινη στοιβάδα. Η προστατευτική αυτή στοιβάδα, όμως, επηρεάζεται/ερεθίζεται κάθε φορά που βάζεις ξυραφάκι.

Ερεθισμένη επιδερμίδα: και τι μπορείς να κάνεις;
Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στην περιοχή της μασχάλης μετά το ξύρισμα. Είναι κόκκινη, ερεθισμένη, σε ενοχλεί. Ξέρεις πλέον και με επιστημονικά στοιχεία ότι το ξύρισμα μπορεί να φταίει. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Να σταματήσεις να ξυρίζεσαι; Όχι, φυσικά! Το αποσμητικό Dove είναι τέλειος σύμμαχός σου και αυτό γιατί είναι το μοναδικό αποσμητικό που περιέχει στη σύνθεσή του 1/4 ενυδατική κρέμα Dove και βοηθά στην επανόρθωσή της επιδερμίδας χαρίζοντας σου απαλότητα σε μόλις τρεις μέρες!

Κάνε το πείραμα: ξύρισε την επιδερμίδα σου ως συνήθως, εφάρμοσε το αποσμητικό Dove και ρίξε μια πιο προσεκτική, κοντινή ματιά! Κανένας ερεθισμός! Το Dove βοηθά την επιδερμίδα να διατηρείται απαλή, λεία και ενυδατωμένη!

And More