Τι χρώμα θα βάφουμε τα νύχια μας τη νέα σεζόν!

Εμείς οι beauty editors έχουμε τις beauty πηγές μας. Και ξέρουμε πολύ καλά τι θα είναι hot και τι not κάθε σεζόν γιατί ξέρουμε ακριβώς σε ποιους να απευθυνθούμε. Έχουμε ήδη μπει στην πιο ανανεωτική- ξεσηκωτική εποχή του χρόνου, την άνοιξη, και έχουμε αυτή την διάθεση για αλλαγή. Το μανικιούρ μας φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση! Αφού περάσαμε έναν ολόκληρο χειμώνα με σκούρα χρώματα ήρθε η ώρα για αλλαγές. Αλλά τι χρώματα πρέπει να επιλέξουμε για να θεωρούμαστε ενημερωμένες;

Επισκεφτήκαμε το Pinelo nailbar στην Γλυφάδα, το nail spot που αγαπήθηκε από την πρώτη- πρώτη στιγμή, και μεταξύ mani- pedi και καφέ, συζητήσαμε με την ιδιοκτήτρια Τζωρτζίνα Χατζημπούγια, τα επόμενα nail trends.

Ιδού οι σημειώσεις που κρατήσαμε από το πιο cute nail spot της πόλης που σου φτιάχνει την διάθεση προτού καλά- καλά δεις και το υπέροχο αποτέλεσμα στα νύχια σου!

1.Επιστροφή και παραλλαγή του Γαλλικού μανικιούρ
Μπορεί να μην ακούγεται σαν κάτι καινούριο αλλά το γαλλικό επανέρχεται και μάλιστα θα φορεθεί με δύο τρόπους και παραλλαγές. Ο ένας είναι με τα γνωστά και κλασικά χρώματα (γαλακτερό, ροζ απαλό) και την άσπρη γραμμή στην άκρη, με τετραγωνισμένο σχήμα. Ο δεύτερος είναι πιο παιχνιδιάρικος αφού συνδυάζει nude βάση (σχεδόν διάφανη) με χρωματιστές γραμμές γαλλικού ή pastel βάση με έντονη και πιο παχιά γραμμή στην άκρη. Φέτος το γαλλικό προτείνεται και σε πιο οβάλ και αμυγδαλωτά νύχια και με τη γραμμή διαγώνια στο νύχι.
2. Ημιδιάφανα χρώματα
Είναι από τα αγαπημένα μου nail trends! Εδώ το χρώμα που επιλέγεται για τα νύχια έχει αυτό το αποτέλεσμα σα να είναι άβαφο αλλά ταυτόχρονα τα άκρα δείχνουν πολύ λαμπερά και περιποιημένα! Άσπρο απαλό και ροζ που δημιουργούν μια καλή βάση για σχέδια με γραμμές ή και πιο αφηρημένα σχέδια μπαίνουν στη λίστα των επιλογών μας για τη νέα σεζόν.
3. Glitter
Φέτος θα φορεθεί στα νύχια μας με διαφορετικό τρόπο. Ένα από τα μεγαλύτερα nail trends του 2017 είναι να βάψουμε με glitter το επάνω μέρος του νυχιού μας (παράλληλα με το δέρμα) σαν ανάποδο γαλλικό σε nude ή σκούρα βάση ή να χωρίσουμε το νύχι στα δύο βάφοντας το μισό με glitter και το μισό με ένα άλλο χρώμα.

4. Ρίγες και γραμμές
Σε συνέχεια του χειμερινού trend ακολουθεί και το καλοκαιρινό αντίστοιχο trend που θέλει τις γραμμές και τις ρίγες σε έντονα χρώματα. Φέτος μας κερδίζει το έντονο contrast.

5. Mix and match

Super τολμηρό αλλά γιατί όχι, ένα μανικιούρ με έντονα σχέδια και χρώματα σε όλα τα νύχια για όσες είναι fan του nail art.

6. Metallics
Τα μεταλλικά χρώματα που ήρθαν τη σεζόν του φθινόπωρου-χειμώνα 16-17 θα παραμείνουν και την άνοιξη-καλοκαίρι και θα εντυπωσιάσουν γιατί με μαυρισμένο δέρμα δείχνουν ακόμα πιο ωραία.
7. Τριχρωμίες
Κι ενώ μεχρι τώρα ψάχναμε συνδυασμούς δύο χρωμάτων, φέτος θα μπορούμε να προσθέσουμε κι ένα τρίτο. Προϋπόθεση τα δύο να είναι παστέλ και το τρίτο πιο έντονο.
8. Dear dark colours
Must και για το καλοκαίρι τα σκούρα χρώματα, οπότε πλέον δεν τα κατατάσσουμε στα χειμωνιάτικα χρώματα αλλά στα all year long!

Αλήθεια, ποιο από όλα τα nail trends είναι το αγαπημένο σου; Έχουμε beauty poll παρακάτω αλλά αν ανήκεις στις αναποφάσιστες έχουμε και αυτή την επιλογή για εσένα: το Pinelo nailbar στην Γλυφάδα θα σε περιμένει όλους τους επόμενους μήνες για να υιοθετήσεις όλες τις τάσεις στα νύχια σου. Εξάλλου, σε ένα τέτοιο παραμυθένιο nail spot ψάχνεις συνεχώς αφορμές για να επισκέπτεσαι!

Last chance info: το Pinelo nailbar είναι αγαπημένο μας έτσι κι αλλιώς, αλλά υπάρχει κι ένας ακόμη σημαντικός λόγος που μας κάνει να θέλουμε να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά, αφού μας παρέχει την ειδική loyalty card με την οποία στις πέντε επισκέψεις η έκτη περιποίηση είναι δωρεάν!

Το Pinelo nailbar θα το βρεις: Βασ. Γεωργίου Β9, Γλυφαδα, τηλ. 2108949551, email: INFO@PINELONAILBAR.GR.
Facebook: PINELONAILBAR
Instagram: TO_PINELAKI

And More