Το επόμενο nail trend που θα βλέπουμε παντού: μανικιούρ χωρίς βερνίκι (ή σχεδόν)

Βαρέθηκες το βερνίκι. Και γι’αυτό δεν σε αδικώ. Συνήθως παίζω ανάμεσα στο μαύρο και δύο- τρεις στρώσεις ημιδιάφανο (το mademoiselle της essie είναι το αγαπημένο μου) και τελευταία έχω βάλει στο παιχνίδι και το millenials pink που φοριέται από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πολλές φορές, λοιπόν, όταν από μανικιούρ σε μανικιούρ έχω εξαντλήσει αυτή την τριλογία πιάνω τον εαυτό μου να βαριέται.

Αλλά, καθώς φαίνεται, είμαστε πολλές αυτές που μην-λέω-μεγάλα-λόγια έχουμε ξεπεράσει το βερνίκι γιατί αν δεν υπήρχε η ανάγκη αυτή όλων εμάς από τον κόσμο δεν θα δημιουργούνταν η ανάγκη γι’αυτό το ολοκαίνουργιο nail trend που κάνει καριέρα ως Polish- free manicure για το οποίο έχουν αρχίσει να γράφουν τα μεγαλύτερα site ομορφιάς.

Το into the gloss το αποκάλεσε “manicure of the future” ενώ το refinery29 έγραψε πως πρόκειται για το μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού στο μέλλον. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον έναν ή τον άλλο τίτλο, αυτό το μανικιούρ είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις στα νύχια σου κι εδώ σου έχουμε 10 super ιδέες για να το υιοθετήσεις πρώτη και πριν απ’όλες!

And More