Το μανικιούρ- μάτι επέστρεψε (because we said so)! Πώς να το κάνεις μόνη σου!

Πριν 4-5 χρόνια, το απόλυτο it girl που τότε ήταν στο απόγειο της, η Alexa Chung μας σύστησε στο envy eye manicure, το μανικιούρ που ήθελε να ζωγραφίζουμε μικρά ματιάκια που διώχνουν την κακή ενέργεια πάνω στα νύχια μας.

Εκείνη την περίοδο περίπου η Chiara Ferragni είχε γεμίσει τα χέρια της με τέτοια accessories και φυσικά είχε και το χαρακτηριστικό tattoo της- μάτι πάνω στο δάχτυλο…

Εν τω μεταξύ, η Madeline Poole, εξακολουθεί να έχει ως signature μανικιούρ της το envy eye ή, αλλιώς, το μάτι! Όπως είχε πει στην Vogue “κατά την διάρκεια του fashion week στην Νέα Υόρκη ήθελα να προσταυετώ από την αρνητική ενέργεια και έτσι προέκυψε για πρώτη φορά αυτή η ιδέα”. Μια ιδέα που την κάνει να ξεχωρίζει μέχρι και σήμερα!

Εμείς εδώ στο TLIFE αγαπάμε αυτό το μανικιούρ και αποφασίσαμε να το φέρουμε πίσω! Για τον λόγο αυτό επισκεφτήκαμε το Νύχι- Νύχι και μάθαμε βήμα- βήμα πώς να το κάνουμε μόνες μας. Να σου θυμίσω ότι πολλές Ελληνίδες διάσημες που είτε πιστεύουν στο μάτι είτε αγαπούν το nail art έχουν κάνει το αντίστοιχο.

Αν, λοιπόν, πιστεύεις στο μάτι κι εσύ ή αν θέλεις να γυρίσει το μάτι, κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς γίνεται αυτό το μανικιούρ!

And More