Το μυστικό της Khloe Kardashian για super sexy πόδια! Σου το δείχνουμε βήμα- βήμα!

Είναι καλοκαίρι και χωρίς απαραίτητα να σε ξέρω και να με ξέρεις, μπορώ να διαβάσω το μυαλό σου εκείνη την στιγμή που πας να φορέσεις το πιο κοντό σου φόρεμα ή την αγαπημένη σου τζιν φούστα και να βγεις. Και η σκέψη αυτή περιορίζεται στις εξής λέξεις: λευκά πόδια.

Λοιπόν, οι stars έχουν πάντα λύσεις για τέτοιου τύπου προβλήματα γιατί, στο κάτω- κάτω, δεν έχουν και άλλη επιλογή με όλους αυτούς τους paparazzi να τους κυνηγούν από πίσω και να μην τους αφήνουν το παραμικρό περιθώριο να πάει κάτι λάθος. Κάθε εμφάνισή τους, λοιπόν, καταλήγουμε πως είναι τέλεια μελετημένη. Στο πλαίσιο αυτής της τελειομανίας έχουν και προϊόντα που εμπιστεύονται και η Khloe Kardashian αποκάλυψε μόλις στο application της το προϊόν που της δίνει αυτό το sexy αποτέλεσμα στα πόδια.

Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί ένα spray σώματος το οποίο έχει πάντα η ομάδα της στα shootings όπως αυτό που βλέπεις παραπάνω και έγινε για το GQ.

Στην κατηγορία “spray ποδιών” έχουμε το δικό μας αγαπημένο στο οποίο σου αποκαλύπτουμε εδώ και μάλιστα σου δείχνουμε και πώς θα το χρησιμοποιήσεις βήμα- βήμα για να έχεις ομοιόμορφο, sexy και super καλοκαιρινό αποτέλεσμα!

And More