Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.12.2011 | 23:10
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Τα 8 καλύτερα προϊόντα λάμψης για πρόσωπο και σώμα! Τεστάραμε και αποφασίσαμε!

Τα 8 καλύτερα προϊόντα λάμψης για πρόσωπο και σώμα! Τεστάραμε και αποφασίσαμε!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μουντάδα τέλος! Αν δεν δώσεις τώρα λίγη λάμψη στην εμφάνισή σου τότε πότε (εγώ θα σου απαντούσα πάντα, αλλά θα σου εξηγήσω τους δέκα λόγους για να είσαι και να νιώθεις λαμπερή 24/7 άλλη στιγμή). Προς το παρόν ας επικεντρωθούμε στα highlighters και ας ξεκινήσουμε με την βασική γνώση: τι είναι highlighter;

Απάντηση:
Highlighter είναι εκείνο το προϊόν με κόκκους λάμψης που δίνει shiny και λαμπερό αποτέλεσμα σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μπορείς να το βρεις σε powder, υγρή μορφή ή σε spray αλλά κρύβει μια μεγάλη παγίδα: αν το παρακάνεις κινδυνεύεις να δείχνεις αντί για λαμπερή... ιδρωμένη. Και αυτός είναι ένας κίνδυνος που όλες θέλουμε να αποφύγουμε (όπως όταν προσπαθείς να αποφύγεις να πέσεις στο μπροστινό αυτοκίνητο που φρενάρει απότομα. Έτσι και το highlighter θέλει γρήγορα αντανακλαστικά και φρένο!).

Βασική γνώση νούμερο δύο: Που μπορείς να βρεις τα highlighters; Η απάντηση είναι παντού! Ειδικά, για τις γιορτές όλες οι εταιρίες καλλυντικών έχουν προνοήσει και έχουν βγάλει στο πλαίσιο των συλλεκτικών τους σειρών και ένα τέτοιο προϊόν.

Βασική γνώση νούμερο τρία: Ποιο σου προτείνω; Εδώ υπάρχουν οχτώ διαφορετικές απαντήσεις ανάλογα με το budget σου αλλά και την υφή του highlighter. Με ένα κλικ εδώ σε μεταφέρω σε έναν κόσμο λαμπερό!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10