Τι κάνει το supermodel Alessandra Ambrosio και έχει τόσο απαλή επιδερμίδα;

Όταν όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, και κάθε σου κίνηση απαθανατίζεται από φωτογράφους και cameramen, τότε πρέπει να ξέρεις καλύτερα από όλους τον τρόπο να έχεις την τέλεια εμφάνιση, και να εκπέμπεις διαρκώς αυτοπεποίθηση. Το διεθνές supermodel Alessandra Ambrosio γνωρίζει καλά πως για να τα πετύχεις όλα αυτά, θα πρέπει να είσαι πάντα σε ετοιμότητα. Για να δείχνεις όμορφη, πρέπει πρώτα απ’ όλα να εκπέμπεις θηλυκότητα και τίποτα δεν σε κάνει να νοιώθεις πιο θηλυκή, από ένα απαλό και περιποιημένο δέρμα.
Ποιο είναι το μυστικό της Alessandra;
Το μυστικό του δέρματος της Alessandra Ambrosio είναι η νέα Philips Satin Soft, η αποτριχωτική μηχανή που προσφέρει λείο και απαλό αποτέλεσμα που διαρκεί για εβδομάδες. Ιδανική για πολυάσχολές μητέρες σαν την Alessandra, που εργάζονται και έχουν πολύ λίγο προσωπικό χρόνο στη διάθεσή τους. Πόσο μάλλον για αποτρίχωση!


Philips Satin Soft! Αυτό είναι το μαγικό beauty gadget που έχει στο ντουλάπι του μπάνιου της Alessandra Ambrosio και μόλις στο αποκαλύψαμε!

Philips Satin Soft: και το δικό σου μυστικό για απαλή επιδερμίδα!

Η αίσθηση ενός λείου και απαλού δέρματος αποτελεί καθημερινή ανάγκη για τις σύγχρονες γυναίκες. Παρ όλα αυτά, πολλές είναι αυτές που δεν είναι ευχαριστημένες με τις μεθόδους αποτρίχωσης που έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς είτε γιατί η τρίχα επανεμφανίζεται γρήγορα, είτε γιατί κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης προκαλούνται ερεθισμοί. Και στο σημείο αυτό, η Philips Satin Soft, δίνει την ιδανική λύση.
Η νέα Satin Soft διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα. Είναι 100% αδιάβροχη και προσφέρει μέγιστη ευκολία στη χρήση εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα.

Επιπλέον, όλη η σειρά Satin Soft συνοδεύεται από το ειδικό βουρτσάκι απολέπισης, το οποίο προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και εμποδίζοντας την τρίχα να αναπτυχθεί εσωτερικά τη επιδερμίδας. Έτσι, διασφαλίζεται η αποτελεσματική αποτρίχωση καθώς η τρίχα μεγαλώνει προς την σωστή φορά του δέρματος μειώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον κίνδυνο ερεθισμών και τυχόν μολύνσεων. Τέλος, η Satin Soft έχει φροντίσει και για τις απαιτητικές και ευαίσθητες περιοχές του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή, παρέχοντας ένα ειδικό κάλυμμα φιλικό για τα ευαίσθητα σημεία – όπως μπικίνι και μασχάλες – καθώς και εξάρτημα μασάζ που κάνει πιο ευχάριστη την αποτρίχωση.

Κι ένα tip για την αγορά σου!
Μπορείς να αναζητήσεις τη νέα Philips Satin Soft σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών σε απίστευτα προνομιακή τιμή και με 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ισχύει για αγορές μέχρι 31/7/2012

Η Alessandra Ambrosio απολαμβάνει την απαλή αίσθηση της επιδερμίδας της με την Philips Satin Soft! Εσύ;

And More