Μόλις το δοκιμάσαμε! Πούδρα σώματος με λάμψεις!

Αν αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός προϊόντος σώματος που θα σου δώσει λάμψη όπως αυτή που βλέπεις στις red carpet εμφανίσεις των αγαπημένων σου celebs, συνέχισε παρακάτω!

Μόλις το δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ! Σε πρώτη φάση βλέπεις το υπέροχο packaging με τις retro αναφορές, το οποίο σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είναι risky: ένα ωραίο packaging δημιουργεί προσδοκίες και για το περιεχόμενο, οι οποίες αν δεν εκπληρωθούν απογοητεύεσαι!

Για το Bathina “Take a picture it lasts longer” (αυτό είναι το ολοκληρωμένο όνομα του προϊόντος) ευτυχώς, όμως δεν υπάρχει καμία απογοήτευση ούτε ως προς το περιεχόμενο! Μυρίζει υπέροχα, έχει πουδρέ υφή και είναι ελαφρά αρωματισμένο.

Το μοναδικό ίσως dafault είναι το μεγάλο όνομά του το οποίο δύσκολα θα θυμηθείς για να το ζητήσεις από τον πάγκο. Κι εδώ έρχεται η χαρακτηριστική συσκευασία του για να το ξεχωρίσεις μόνη σου ανάμεσα στο πλήθος!

Αν θέλεις να το μυρίσεις- τεστάρεις η ίδια, το συγκεκριμένο προϊόν είναι Benefit και διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora. Ενδεικτική Τιμή: €28.00

And More