Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.03.2015 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Τι να κάνεις με το ημιμόνιμο μανικιούρ σου δύο εβδομάδες μετά για να μοιάζει καινούριο!

Τι να κάνεις με το ημιμόνιμο μανικιούρ σου δύο εβδομάδες μετά για να μοιάζει καινούριο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αυτό που έχω παρατηρήσει όλες εκείνες τις φορές που κλείνω ραντεβού για μανικιούρ είναι ότι τα περισσότερα κορίτσια προτιμούν το ημιμόνιμο (είμαι κι εγώ μέσα στα... περισσότερα κορίτσια). Και είναι λογικό, αρκεί να μετρήσεις μερικά πρόχειρα πλεονεκτήματα:
1. Δεν μένεις με τις ώρες σε ακινησία από φόβο μην χαλάσει το μανικιούρ σου! Μπορείς την ίδια στιγμή που το κάνεις να βάλεις το χέρι σου... βαθιά στο πορτοφόλι και να πληρώσεις χωρίς να καταστραφούν τα νύχια σου. 

2.
Ως προς το να βάλεις το χέρι σου βαθιά στο πορτοφόλι: το εννοώ με την κυριολεκτική του έννοια αφού το κόστος του πλέον δεν είναι πολύ ακριβό. Συνήθως θα σου κοστίσει 5- 10 ευρώ παραπάνω από το κανονικό. 

3.
...Τα οποία 5- 10 ευρώ παραπάνω από το κανονικό θα σου κάνουν απόσβεση αφού θα το κρατήσεις μια ολόκληρη εβδομάδα περισσότερο από το κανονικό χωρίς να ξεφτίσει καθόλου η άκρη του. Όσες δουλειές και να κάνεις! 

4.
Και μέσα στα χρήματα που εξοικονομείς, εξοικονομείς και χρόνο αφού τελικά γλιτώνεις 2-3 ώρες (να κλείσεις ραντεβού, τον δρόμο που θα διανύσεις για να πας στο ραντεβού, τον χρόνο που θα ξοδέψεις για το μανικιούρ σου) 

ΑΛΛΑ (υπάρχει πάντα ένα αλλά), αυτό που συμβαίνει και το ξέρουμε όλες όσες κάνουμε ημιμόνιμο mani) είναι πως τα νύχια μεγαλώνουν, η βάση του νυχιού μένει κενή και το αποτέλεσμα είναι κάπως άσχημο. Όμως, εσύ θες να παρατείνεις την ζωή του μανικιούρ σου κι άλλο. Σωστά; Σε αυτό το σημείο σου έχουμε μια πολύ έξυπνη ιδέα. 

Για να δεις ποια είναι αυτή κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo... 

Photo Gallery

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10