Θες αυτό το κορμί; Τσέκαρε αυτά τα προϊόντα!

Ήρθε η εποχή που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις την… ανίξερη με το σώμα σου και να ριχτείς στη μάχη! Που σημαίνει:

Βήμα 1: Τσεκάρεις την λίστα που σου έχουμε εδώ με τα top 10 προϊόντα αδυνατίσματος- σύσφιξης- κατά της κυτταρίτιδας.

Βήμα 2: Αγοράζεις το προϊόν που πιστεύεις ότι ταιριάζει στις ανάγκες και το budget σου.

Βήμα 3: Το βάζεις! Εντατικά! Κάθε μέρα! Δεν το ξεχνάς ποτέ! Το να το αγοράσεις από μόνο του δεν αρκεί!

Βήμα 4: Για να έχει μεγαλύτερη απόδοση το προϊόν καλό είναι να το φοράς μετά το ντους κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ και με φορά από κάτω προς τα πάνω. Θα αρχίσεις να βλέπεις αποτέλεσμα από την 10η περίπου ημέρα, αλλά δεν θα πρέπει να σταματήσεις την προσπάθειά σου. Για να δεις πραγματικό αποτέλεσμα συνέχισε την χρήση του προϊόντος για περίπου 1-2 μήνες.

Βήμα 5: Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου (βασικά, νομίζω πως πάντα είμαι ειλικρινής μαζί σου!). Το προϊόν από μόνο του δεν μπορεί να κάνει θαύματα αν εσύ τα βράδια βλέπεις τηλεόραση και το delivery boy σε ξέρει με το μικρό σου όνομα. Που σημαίνει: πίνε πολύ νερό, τρώγε υγιεινά (η στήλη του fitness έχει κάνει διδακτορικό πάνω στο θέμα, οπότε συμβουλεύσου την!), περπάτα, πάρκαρε το αυτοκίνητό σου πιο μακριά ώστε να περπατάς λίγο μέχρι το γραφείο, ανέβα από τις σκάλες και ξέχασε το ασανσέρ.

Για να δεις τα προϊόντα κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo. Αλλά εγώ σε προειδοποίησα: χωρίς να εφαρμόσεις τα παραπάνω βήματα μην περιμένεις να δεις θαύματα!

And More