Το μανικιούρ που κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά!

Αν κάνεις ένα search στο pinterest και στο instagram (ορίστε, σου λέω και τις πηγές μου!) και γράψεις graphic nails θα δεις να σου εμφανίζονται εκατοντάδες μανικιούρ. Λοιπόν, τα graphic nails είναι κάτι που κάνουν συχνά τελευταία τα it girls και έπειτα ανεβάζουν close ups των νυχιών τους στα social και είναι εκείνο το μανικιούρ που έχει σχέδια γραμμές.

Αυτό που συμβαίνει με το συγκεκριμένο mani είναι ότι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια μας είναι πιο μακριά απ’ ότι στην πραγματικότητα. Και για να στο κάνω και εικόνα, δες παρακάτω…

Θέλω την προσοχή σου! Τσέκαρε την αριστερή και την δεξιά photo. Στην αριστερή ενώ τα νύχια είναι κοντά μοιάζουν σχεδόν όσο μακριά με τα δεξιά λόγω του edgy (aka μυτερού) τελειώματος. Στην δεξιά photo τα μακριά νύχια δείχνουν ακόμη πιο μακριά επίσης για τον ίδιο λόγο!

Και αυτό το how to είναι σωτήριο και πολύ ενημερωμένο αν έχεις πολύ κοντά νύχια ή έχεις την κακή συνήθεια να τα.. τρως (ξέρω ότι κάποιες από εσάς το κάνετε!).

Για να δεις πώς γίνεται το easy graphic manicure που θα κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

And More