Το τέλος των τετράγωνων νυχιών! Τι μανικιούρ επέλεξαν οι διάσημες στα MAD Awards!

Αν θες να δεις τι είναι τάση, γενικά (!) ρίξε μια ματιά στα red carpet events και θα καταλάβεις… Και από τα MAD Awards που έγιναν βγάλαμε και το συμπέρασμα του τι είναι hot τώρα στα νύχια, ή τουλάχιστον, τι προτιμάνε οι διάσημες!

Τα νύχια που βλέπεις παραπάνω (που περισσότερο θυμίζουν έργο τέχνης παρά ό,τι σε μανικιούρ!) ανήκουν στην Κατερίνα Στικούδη και έγιναν από την Άννα Αλμπάνη. Και είναι ίσως η μοναδική διάσημη που έκανε αυτή την επιλογή. Όλες οι υπόλοιπες κινήθηκαν σε πιο ήσυχες αναφορές, αλλά αυτό που οοοοολεεεεες μα οοοοολεεεες είχαν σαν κοινό σημείο αναφοράς ήταν ότι καμιά τους δεν είχε τετράγωνα νύχια. Είδαμε πολύ edgy και μυτερά σχήματα, είδαμε οβάλ, σε σχήμα αμυγδάλου αλλά τα τετράγωνα απουσίαζαν παντελώς, κάτι που μας κάνει να υποψιαζόμαστε πως αυτό το σχήμα είναι τόσο ξεπερασμένο όσο και το γαλλικό!

Από την άλλη, τρεις από τις έξι διάσημες που θα δεις εδώ επέλεξαν πολύ κοντινή απόχρωση (κάτι που πάλι μας κάνει να υποψιαζόμαστε πως αυτή η απόχρωση είναι hot ΤΩΡΑ!). Ποια είναι;

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες!

Read More

And More