Jelly βερνίκια: τι είναι, ποια είναι τα αγαπημένα μας!

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και ακούμε για τα βερνίκια τύπου gel: αυτά που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι και το αποτέλεσμα να διαρκεί από επτά μέχρι δέκα μέρες. Και είναι ωραία τα gel manicure και όλες μας λίγο πολύ τα έχουμε κάνει. Αλλά μόνο κάποια που έχει κάνει gel manicure μόνη της στο σπίτι μπορεί να καταλάβεις πόσος επαγγελματισμός απαιτείται από μέρους σου. Γιατί στα gel manicure, ακριβώς επειδή το χρώμα είναι πλούσιο και γεμάτο, κάθε ατέλεια είναι εμφανής.

Στον αντίποδα αυτής της τελειότητας που απαιτεί το gel manicure υπάρχει το… jelly manicure. Το ποιο; Να σας συστήσω, λοιπόν!

Τι είναι τα jelly βερνίκια
Τα jelly βερνίκια είναι εκείνα τα οποία αφήνουν ένα ημιδιάφανο χρώμα στα νύχια σου. Να ένας παραλληλισμός: τα jelly βερνίκια είναι σχεδόν τόσο διάφανα όσο εκείνα τα ζελέ φράουλας που φτιάχνεις μόνη σου το καλοκαίρι σπίτι. Και βγαίνουν σε πολλά χρώματα αλλά αυτό που μας κάνει να τα αγαπάμε περισσότερο είναι ότι δεν προϋποτίθεται κανένα σπουδαίο ταλέντο για να βάψεις τα νύχια σου με ένα τέτοιο βερνίκι. Για τον λόγο ότι οποιαδήποτε ατέλεια δεν είναι τόσο εμφανής!

Από την άλλη αυτά τα jelly βερνίκια ταιριάζουν πολύ με εκείνα τα effortless sexy κορίτσια που φοράνε το μαγιό τους και δεν ξοδεύουν εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη τους για να αρέσουν. Αρέσουν έτσι κι αλλιώς. Το ξέρουν.

Last but not least: αν φοράς πολλά δαχτυλίδια ένα τέλειο μανικιούρ θα κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ… σεταρισμένο και καθόλου ανέμελο όπως επιβάλλει το καλοκαίρι. Αντιθέτως, το jelly manicure θα ήταν τέλειο!

Από την θεωρία στην πράξη: για να δεις τα αγαπημένα μας jelly βερνίκια κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More