Πώς θα αποκτήσεις τα λαμπερά και ενυδατωμένα πόδια των stars του Χόλιγουντ!

΄Εφτασε ξανά εκείνη η εποχή που τα πόδια μας είναι στο προσκήνιο! Και υπάρχει ένα κοινό μυστικό το οποίο μόλις αποκαλύφθηκε και που θα μας εξασφαλίσει super ενυδατωμένα και λαμπερά πόδια όπως αυτά των stars του Χόλιγουντ!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/Untitled.jpg

Η Jennifer Aniston που κατέχει τον… “έχω υπέροχα πόδια” τίτλο μαζί με τις JLO και Beyonce έχει πει σε συνέντευξή της: “Αυτό που κάνω πάντα στα πόδια μου είναι να τα ενυδατώνω εντατικά!”. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε κι εμείς και μάλιστα εξασφαλίζοντας 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση! Πώς;

JOHNSON’S® Baby Oil και αποκτάς τα πιο ελκυστικά πόδια που είχες ποτέ!
To JOHNSON’S® Baby Oil προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη στην επιδερμίδα. Συνώνυμο της ομορφιάς και της περιποίησης χαρίζει μια απόλυτα ελκυστική και μεταξένια αίσθηση.

“Σπάσε το κατεστημένο” στον τρόπο που ενυδατώνεις το δέρμα σου και χρησιμοποίησε JOHNSON’S® Baby Oil, αντί για το συνηθισμένο σου ενυδατικό προϊόν, και χάρισε στην επιδερμίδα σου τέλεια ενυδάτωση και μοναδική απαλότητα.

Πως; Χάρη στο μοναδικό τρόπο χρήσης του. Απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και “σφραγίζει” μέσα της 10 φορές περισσότερη υγρασία. Μετά σκουπίσου απαλά και νιώσε το δέρμα σου τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Αυτό το καλοκαίρι το JOHNSON’S® Baby Oil και τα πόδια σου πρωταγωνιστούν!

And More