Κοσμήματα για τα νύχια! Και ναι, μπορείς να τα παραγγείλεις!

Τα νύχια είναι το νέο hot αντικείμενο συζήτησης- fashion statement από μόνο του (το έχουμε ξαναπεί, αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!). Και ναι, έχουμε δει πολλά να γίνονται με τα νύχια μας, αλλά πρώτη φορά συναντάμε κοσμήματα για νύχια! Ναι! Τα φοράς πάνω στα νύχια σου με την ίδια ευκολία που περνάς ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλά σου.

Το info είναι το εξής: η σχεδιάστρια κοσμημάτων Hanna Warner και η make up artist Holly Silius δημιούργησαν κοσμήματα για τα νύχια, αποκλειστικά από πολύτιμα μέταλλα! Και όλα αυτά τα έδειξαν πρώτα πρώτα στο fashion show του Mugler για το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2012-’13!

Σου δείχνω photo από το fashion show του Mugler. Το αποτέλεσμα που βλέπεις οφείλεται στην Marian Numan, nail technician με την οποία συνεργάζονται μερικοί από τους πιο fashionable οίκους στο εξωτερικό! Plus: και οι stars της έχουν αδυναμία!

Και παρακάτω photo από το λανσάρισμα των κοσμημάτων…

Και μερικά κοσμήματα νυχιών…

Βρήκες στα παραπάνω κάτι να σου αρέσει; Να σου πω ότι κοστίζουν από 40 έως και 250 δολάρια! Και μάλιστα, μπορείς να το παράγγειλεις και online εδώ, που είναι και το official site!

Read More

And More